Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Κοινοβουλευτικά Γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) συνάντηση με την ΠΑΣΥΝΟ και μέσα από ένα εποικοδομητικό διάλογο που είχαμε, ενημερωθήκαμε για τα αιτήματα των νοσηλευτών αλλά και τους στόχους που έχουν θέσει, τους οποίους θα καταθέσουν και στα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα, αφού η σημερινή συνάντηση τους ήταν η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων που θα πραγματοποιήσουν.

Μεταξύ άλλων μας κατέθεσαν του προβληματισμούς και τις σκέψεις τους, όσο αφορά την Αυτονόμηση, την Μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υπηρεσίας, αλλά και το μέλλων ιδίων των νοσηλευτών.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στέκεται αλληλέγγυο στον αγώνα τους, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα τους, όπως άλλωστε έπραξε και κατά το παρελθόν. Να θυμίσουμε ότι το Κίνημα μας έμπρακτα ήταν και στο πλευρό των νοσηλευτών κατά την διαμαρτυρία που είχαν στο παρελθόν.

Ως Κίνημα ξεκαθαρίζουμε για πολλοστή φορά, ότι για εμάς η υγεία θα πρέπει να αποτελεί κοινωνική παροχή, αφού θα πρέπει να αποτελεί δημόσιο αγαθό.