Ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστος Χρίστου, στα πλαίσια της περιοδείας του στην Λεμεσό, την Παρασκευή 12/1, επισκέφτηκε το Ταχυδρομείο και το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας (ΣΑΛΑ), όπου συναντήθηκε με τους υπεύθυνους και συνομίλησε με τους εργαζομένους.

Στο Κεντρικό Ταχυδρομείο Λεμεσού, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ συνομίλησε με τους διανομείς των ταχυδρομείων, αλλά και τους λειτουργούς, οι οποίοι του ανέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, για τα οποία υπάρχει πλήρης αδιαφορία από τους αρμοδίους. Ο κ. Χρίστου τους διαβεβαίωσε ότι με τον θεσμικό του ρόλο θα προσπαθήσει να ασκήσει πιέσεις ούτως ώστε να υπάρξουν αποτελεσματικές λύσεις, που θα εξασφαλίζουν ένα υγιές, λειτουργικό και παραγωγικό πλαίσιο εργασίας.

Ακολούθως, στο ΣΑΛΑ, ο κ. Χρίστου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και συνομίλησε με τους υπαλλήλους, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τον τρόπο λειτουργίας και τον διαβεβαίωσαν ότι στο ΣΑΛΑ υπάρχει πλήρης διαφάνεια, σε αντίθεση με τα αντίστοιχα Συμβούλια Αποχετεύσεων των υπολοίπων Επαρχιών, όπου στην επιφάνεια είχαν βγει σκάνδαλα πολλών εκατομμυρίων.