Σύνηθες φαινόμενο είναι να εμφανίζονται κατά την περίοδο των εκλογών διάφοροι πολέμιοι του συστήματος, που λειτουργούν ως ανάχωμα, προσπαθώντας να συγκρατήσουν ψηφοφόρους που χάνονται από τα μεγάλα κόμματα.

Συνδυασμοί ή κόμματα φωτοβολίδες, που εμφανίζονται σε κάποιες εκλογικές διαδικασίες και στην συνέχεια, αφού εκτελέσουν τον σκοπό τους, εξαφανίζονται και επιστρέφουν στο κομματικό τους μαντρί ή απλά εξαφανίζονται.

Ο λαός μας πάντα ευκολόπιστος αλλά πάντα προδομένος, πιστεύει στα εύκολα και μεγάλα λόγια. Δυστυχώς, οι ωραίες καραμέλες δεν φέρνουν καμία αλλαγή και αυτό πρέπει να το κατανοήσουν άπαντες.

Ο λόγος αυτήν την φορά για το Μήνυμα Ελπίδας, που θέλουν να παρουσιάσουν ως έναν πολέμιο του συστήματος. 

Και παραθέτουμε κάποια αδιάψευστα στοιχεία:

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αν και είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα με παρουσία ήδη σε τρεις εκλογικές διαδικασίες, δεν το παρουσιάζουν σε κανένα κανάλι, ενώ σε αντίθεση, ένας νεοσύστατος συνδυασμός παρελαύνει καθημερινά σε διάφορα τηλεοπτικά πάνελ. Κανένα κόμμα δεν δέχεται να παρακαθίσει στο ίδιο τραπέζι μαζί μας στα διάφορα κανάλια, ενώ αποδέχονται μετά χαράς τον προαναφερόμενο, άκακο γι’ αυτούς, συνδυασμό.

Ο άνθρωπος που ηγείται του συνδυασμού Μήνυμα Ελπίδας, Στέλιος Πλατής, ήταν στέλεχος του ΔΗΣΥ και στο Πολιτικό Γραφείο του κόμματος. Κατά το παρελθόν διετέλεσε υποψήφιος βουλευτής του ΔΗΣΥ. Γνωστός οικονομολόγος σε ένα κόμμα που το όνομό του μπλέχτηκε στο μεγάλο σκάνδαλο της FOCUS, όπου ένα τεράστιο ποσό της τάξης των 500 χιλιάδων ευρώ, κατέληξε στα κομματικά ταμεία.

Επίσης, ο συνυποψήφιός του στον συνδυασμό, γνωστός ομοσπονδιακός και φανατικός πολέμιος και υβριστής των οπαδών του “ΟΧΙ”, Γιάγκος Μικελλίδης, να θυμίσουμε απλά ότι ήταν ένας εκ των υποστηρικτών του Νίκου Ανανστασιάδη κατά τις τελευταίες Προεδρικές εκλογές. Δηλαδή του ανθρώπου που μας ενέταξε στο μνημόνιο, έκλεψε τους λογαριασμούς ανυποψίαστων συμπατριωτών μας και πάρα πολλά αλλά τα οποία θέλουμε πολλές γραμμές για να αναλύσουμε.

Για να αποδείξουν την συγγένειά τους, Μήνυμα Ελπίδας και Δημοκρατικός Συναγερμός, ότι αποτελούν συμβιωτικούς οργανισμούς, να θυμίσουμε απλά ότι την δημιουργία του πρώτου στήριξε ο Σόλων Κασίνης, ο ίδιος άνθρωπος που στήριξε και την υποψηφιότητα του Δημήτρη Συλλούρη με τον ΔΗΣΥ στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), μέσα από έναν λυσσαλέο πόλεμο, στέκεται παρ’ όλες τις αντιξοότητες ενάντια στο σύστημα, σταθερό στις θέσεις και τις απόψεις του, αποδεικνύοντας σε εχθρούς και φίλους ότι ήρθε για να μείνει. Ότι είναι η μοναδική καθαρή φωνή ενάντια στο σάπιο διεφθαρμένο σύστημα, που έχει πίστη και υπομονή να αντιταχθεί.

Ο λαός είναι καιρός να αντιληφθεί επιτέλους κάποια πράγματα. Πιο κάτω παραθέτουμε κάποιες φωτογραφίες και ας βγάλει ο κάθε ένας τα συμπεράσματά του για το Συναγερμικό Μήνυμα Ελπίδας.

platis poster adfc6

IMG 1050 59dbf

politikoGrafeioDISI 34661

MikellidisDHSY b8acc

MikellidisAnanstasiadis 55d6d

Kasinis da629