Δεν πέρασαν ούτε καν 6 ώρες από το τελευταίο Δελτίο Τύπου της Παράταξής μας όπου κατηγορηματικά λέγαμε ότι η ανοχή, η ατιμωρησία και η έλλειψη αυστηρής μεταναστευτικής πολιτικής μετέτρεψαν την Κύπρο σε ζούγκλα.

Άγριες συμπλοκές μεταξύ συμμοριών αλλοδαπών σημειώθηκαν στην Χλώρακα, που εν τέλει στράφηκαν και κατά των ντόπιων κατοίκων της περιοχής και κατά των περιουσιών τους, με τραγικό απολογισμό σπασμένες βιτρίνες μαγαζιών, σπασμένα αμάξια, καθώς και τραυματίες νεαροί ελληνοκύπριοι που είχαν την ατυχία να βρίσκονται κοντά στο σημείο.

Οι φιλήσυχοι «μετανάστες», που «ήρθαν στην Κύπρο για μια καλύτερη ζωή», μετά που επιλύσαν τις μεταξύ τους διαφορές, κινήθηκαν οργανωμένα με ρόπαλα, ξύλα, πέτρες, κατά των κατοίκων, του κοινοτάρχη και τους λιγοστούς αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο, αναγκάζοντας τους τελευταίους να ρίξουν προειδοποιητικούς πυροβολισμούς στον αέρα.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), αποτελούμενη από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο, Πέτρο Κουντουρέσιη και τον Οργανωτικό Πάφου, Νεόφυτο Πάτσαλο, η οποία συνομίλησε με τους κατοίκους και τον κοινοτάρχη της περιοχής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την ίδια στιγμή που ήταν σε εξέλιξη τα σοβαρά επεισόδια στην Πάφο με αλλοδαπούς, συμπλοκές σημειώθηκαν και στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας “Πουρνάρα”.

Θέτουμε όλους τους αρμόδιους ενώπιον των ευθυνών τους. Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) τονίζουμε ότι δεν θα ανεχθούμε άλλες δικαιολογίες. Απαιτούμε εδώ και τώρα μέτρα που θα αντιμετωπίζουν ριζικά το πρόβλημα. Απαιτούμε εδώ και τώρα απελάσεις. Απαιτούμε εδώ και τώρα η Κυβέρνηση να διαφυλάξει την ασφάλεια των Ελλήνων της Κύπρου.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Περισσότερα αύριο…

Ενδεικτικά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδύκτιο: