Το ΕΛΑΜ ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Γ’ Αντιπροέδρου της Παράταξής μας στην Επαρχία Λευκωσίας, ο οποίος βρίσκεται από τα πρώτα χρόνια στις τάξεις του ΕΛΑΜ και αποτελεί ένα από τα άτομα που ο δικός τους αγώνας έφερε την άνοδο της Παράταξής μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Στυλιανός (Στέλιος) Νεάρχου γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 1984 και μεγάλωσε στο χωριό της μητέρας του, τους Καπέδες που βρίσκονται στα θρυλικά βουνά του Μαχαιρά. Η καταγωγή του προέρχεται από την Σμύρνη, από όπου οι πρόγονοι του ήρθαν στην Κύπρο μετά την προσφυγιά και τις ανελέητες σφαγές των Τούρκων, κατοίκησαν στην Πηγή Αμμοχώστου και αργότερα στο χωριό Εργάτες.

Είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας, γιός του Χαράλαμπου Νεάρχου, λοχία της 32ας Μοίρας Καταδρομών κατά την τουρκική εισβολή του 1974 και της Μαρίας Μιλτιάδους. Είναι παντρεμένος με την Γαλάτεια Δρουσιώτου και έχουν δυο παιδάκια, τον Χαράλαμπο και την Νικολέττα.

Το 2002 κατατάγηκε στην Εθνική Φρουρά και υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στις Δυνάμεις Καταδρομών, όπου υπηρετεί μέχρι σήμερα ως έφεδρος. Είναι μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων όπου υπήρξε και μέλος του συμβουλίου επαρχίας Λευκωσίας. Συμμετέχει ενεργά στις εκπαιδεύσεις  περιπόλων μάχης του συνδέσμου με συμμετοχή σε διαγωνιστικές ασκήσεις στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Ασχολήθηκε για πολλά χρόνια ερασιτεχνικά με το Θέατρο, τον χορό και την μουσική. Υπήρξε για πολλά χρόνια από την παιδική του ηλικία, ενεργό μέλος του μουσικοχορευτικού θεατρικού ομίλου ΘΟΙ Καπέδων. Συμμετείχε παράλληλα ερασιτεχνικά σε θεατρικές παραστάσεις στην ΕΝΑΦ Αγίας Φύλας καθώς και σε ταινίες μικρού μήκους.

Ασχολείται με τα κοινά καθώς συμμετέχει στους συνδέσμους γονέων των σχολείων όπου φοιτούν τα παιδιά του και συμμετέχει ενεργά στις εθελοντικές ομάδες για πυρόσβεση, έρευνα – εντοπισμό και διάσωση ατόμων. Επίσης από το 2012 στα πλαίσια του φορέα κοινωνικής αλληλεγγύης του ΕΛΑΜ πρωτοστατεί σε διανομές τροφίμων για δυσπραγούντες συμπατριώτες μας.

Το επάγγελμα του είναι ηλεκτρολόγος – ηλεκτρονικός αυτοκινήτων και εργάζεται ως υπεύθυνος συνεργείου σε μεγάλη εταιρεία επιδιόρθωσης  αυτοκινήτων .

Αγαπημένη του ασχολία είναι οι πολεμικές τέχνες. Είναι κάτοχος διπλώματος διδασκάλου μεικτών πολεμικών τεχνών και αυτοάμυνας δρόμου J.K.D.

Το 2011 με δική του πρωτοβουλία ιδρύει την πρώτη τοπική οργάνωση του Ε.ΛΑ.Μ, την Τ.Ο. Ταμασσού. Το 2015 αναλαμβάνει χρέη Επαρχιακού Λεμεσού έως το 2018, ενώ είναι ο Γ´ Αντιπρόεδρος της παράταξης μας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.

Σήμερα απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα για συμπόρευση στον δρόμο της αρετής, της πίστης και των ιδανικών, ούτως ώστε μέσα από τα έδρανα της βουλής να φέρουμε την αλλαγή στο κατεστημένο και την διαφθορά που μαστίζει το πολύπαθο νησί μας.