Δυναμικό παρών έξω από το Προεδρικό Μέγαρο έδωσε σήμερα το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η Ομάδα Πρωτοβουλίας Πυργών – Κόρνου και η ομάδα “Φίλοι της Ιεράς Μονής Σταυροβουνίου”. Η διαμαρτυρία έγινε στην παρουσία εκατοντάδων πολιτών, καθώς και του Προέδρου του ΕΛΑΜ, Χρίστου Χρίστου, των Υποψηφίων Ευρωβουλευτών, Μάριου Βασιλείου και Γεάδη Γεάδη, καθώς και δεκάδων στελεχών του Κινήματός μας.

Οι παρευρισκόμενοι και οι ομιλητές τάχθηκαν ενάντια στην απόφαση της Κυβέρνησης για δημιουργία εργοστασίου ανακύκλωσης και παραγωγής ασφαλτικού σκυροδέματος στην περιοχή Σταυροβουνίου, στηλιτεύοντας παράλληλα και δύο μεγάλα κόμματα που την υποστήριξαν.

Η δημιουργία του ασφαλτικού θα έχει τρομακτικές συνέπειες στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής, των μοναχών της Ιεράς Μονής Σταυροβουνίου και των Καταδρομέων στις ιστορικές Μοίρες του Σταυροβουνίου.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αγκαλιάστηκε ιδιαίτερα από τους παρευρισκόμενους και τους μοναχούς, ενώ θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους μέχρι να δικαιωθούν!