Ξεχείλισε αγάπη και προσφορά στην διανομή τροφίμων του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.).

Όπως κάθε χρόνο, από το 2008, έτσι και φέτος, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο διοργάνωσε διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες με μοναδικό σκοπό, κανένα γιορτινό τραπέζι (ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς), να μείνει άδειο, και να έχει τουλάχιστον τα απαραίτητα υλικά αγαθά.

Η διανομή τροφίμων άρχισε εδώ και μέρες σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου.

Βοηθήθηκαν περισσότερες από 2800 οικογένειες Παγκύπρια. Διατέθηκαν τόνοι τροφίμων και δεκάδες χιλιάδες ευρώ από την κρατική χορηγία που παίρνει το ΕΛΑΜ κάθε χρόνο ως κοινοβουλευτικό κόμμα.

Μικροί και μεγάλοι, μέλη, φίλοι και εθελοντές της Παράταξης μας, εργάστηκαν για να συλλέξουν μεθοδικά όλα όσα χρειάζεται μια οικογένεια για το γιορτινό τραπέζι και φέτος.

Η οικογένεια του ΕΛΑΜ δηλώνει την ευχαρίστηση και ικανοποίηση της που μπορεί να βοηθά οικογένειες με οικονομικά προβλήματα.

ΜΑΚΑΡΙ να έρθουν μέρες που ΚΑΜΙΑ οικογένεια και ΚΑΝΕΝΑΣ συνάνθρωπος μας να μην έχει ανάγκη, ειδικά τις Άγιες αυτές μέρες, και να μην χρειάζεται οποιαδήποτε βοήθεια, αφού οι εκάστοτε κυβερνώντες, οδήγησαν τον λαό στην φτώχεια και πολλές φορές στην εξαθλίωση.

Χαρούμενα Χριστούγεννα και υγιές, γεμάτο ευτυχία το νέο έτος 2023!

Ενδεικτικές φωτογραφίες:  

Λεμεσός:

 

 

Λάρνακα:

Πάφος:

Αμμόχωστος:

Στην ελεύθερη Αμμόχωστο οι συναγωνιστές αφιέρωσαν όλες αυτές τις μέρες παραδίδοντας τρόφιμα και άλλη βοήθεια σε άπορες οικογένειες, με επισκέψεις από σπίτι σε σπίτι, όχι σε συγκεκριμμένο σημείο. 

Για την πόλη της Λευκωσίας υπήρξε άλλη ανάρτηση πριν μέρες, μόλις άρχισε η διανομή τροφίμων:

https://elamcy.com/ksecheilise-agapi-kai-prosfora-sti-dianomi-trofimon-sti-lefkosia/