Η ανοργανωσιά, η έλλειψη πολιτικής βούλησης, το ότι δεν γνωρίζουμε που πατάμε και που πηγαίνουμε, αφού σε πιο λίγο από μήνα θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη στην Γενεύη και δεν ξέρουμε καν ποια θα είναι η σύσταση της διάσκεψης. Αυτά είναι αρκετά για να μας γεμίζουν με ανησυχίες για το μέλλον αφού είναι πλέον εξόφθαλμο πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι απλά ενδώσαμε στα θελήματα της τουρκικής πλευράς.

Από την άλλη η δήθεν «αντιπολίτευση του ενδιάμεσου χώρου» διερωτόμαστε γιατί συνεχίζει να στηρίζει έμμεσα την κυβερνητική γραμμή, αφού εμμένει στην θέση της να συνοδεύσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Γενεύη, ενώ είναι άξιο απορίας πραγματικά το τι άλλο πρέπει να δει ακόμα για να αποχωρήσει από το Εθνικό Συμβούλιο. Εκτός αν απλά διαφωνεί για χάριν της διαφωνίας, όπως λένε κάποιες κακές γλώσσες.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι η μοναδική φωνή πραγματικής αντιπολίτευσης αφού είναι το μόνο κόμμα που είχε το σθένος και την τόλμη να διαχωρίσει την θέση του, χωρίς ενδιασμούς και μισόλογα, αφού θεωρεί το συγκεκριμένο πλαίσιο συνομιλιών παντελώς εσφαλμένο, ενώ η έως τώρα χειρισμοί του ποδαριού, αποτελούν κοροϊδία και εμπαιγμό, πρώτα από όλα του ιδίου του λαού.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)