Ενώ το κράτος …βρίσκεται σε λήθαργο και ενώ οι ιθύνοντες είναι μόνο λόγια, ακόμα μια φορά ο Δήμαρχος Στροβολου Αντρέας Παπαχαραλάμπους και ο Πρόεδρος της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Στροβόλου, Γιώργος Χατζηιωάννου, έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπο σε ένα φίλο από την Ελλάδα.

Η μοίρα έφερε τον άνθρωπο αυτό στο τόπο μας, η ζωή όμως του έδειξε ότι τα λόγια των αρμοδίων και οι υποσχέσεις τους δεν έχουν καμία σχέση με τις πράξεις τους. Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο άνθρωπος αυτός ,ο οποίος κοιμόταν μέχρι προχθές σε πάρκα, συνάντησε τον Επαρχιακό και Δημοτικό Σύμβουλο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου ο οποίος ως Πρόεδρος της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Στροβόλου με την στήριξη του Δημάρχου Στροβόλου φρόντισε να εξασφαλίσει διαμονή στον ταλαιπωρημένο αδελφό εξ Ελλάδος.

Απο χθες ο άνθρωπος αυτός διαμένει στη στέγη φροντίδας ηλικιωμένων Αγία Μαρίνα. Όλα αυτά έγιναν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και ενώ ακόμα κάποιοι ψάχνουν να βρουν άκρη μέσα από αριθμούς και συρτάρια γραφείων. Μακριά από οποιεσδήποτε προεκλογικές σκοπιμότητες με μοναδικό στόχο να έχουν όλοι οι συμπατριώτες μας αξιοπρεπή διαβίωση, ο Πρόεδρος της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Στροβολου Γιώργος Χατζηιωάννου έδωσε απάντηση σε όλους όσοι μένουν στα λόγια!