Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής θα συζητηθεί η πρόταση του ΕΛΑΜ για αναστολή των εκποιήσεων μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2020.

Οι συνέπειες των έκτακτων μέτρων της Κυβέρνησης γίνονται καθημερινά ολοένα και πιο ορατές και ως εκ τούτου χιλιάδες πολίτες αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της απώλειας της περιουσίας τους λόγω της αλλαγής της εισοδηματικής τους κατάστασης μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πάγια θέση του ΕΛΑΜ είναι η πλήρης αναστολή των εκποιήσεων για περιπτώσεις πρώτης κατοικίας. Η θέση αυτή εκφράστηκε τόσο στη Βουλή, όσο και με δημόσιες τοποθετήσεις χωρίς όμως να συγκεντρώσει την απαραίτητη πλειοψηφία. Η πρόταση όμως που θα συζητηθεί στην Επιτροπή Οικονομικών θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα στο μεγάλο δρόμο που καλούμαστε όλοι οι πολίτες να διανύσουμε για να εξέλθουμε από αυτή τη σημαντική κρίση που πλήττει την Κύπρο μας.

Ελπίζουμε και τα υπόλοιπα κόμματα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να στηρίξουν την πρόταση του ΕΛΑΜ και κατ’ επέκταση τους πολίτες του τόπου μας.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου
(Ε.ΛΑ.Μ.)