Συνελήφθη στην Αθήνα ο εφοπλιστής Μιχαήλ Ζολώτας, εναντίον του οποίου είχαν εκδώσει οι κυπριακές αρχές διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Για το συγκεκριμένο άτομο υπήρχα υποψίες ότι συνδεόταν με την υπόθεση δωροδοκίας του πρώην διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Χριστόδουλου Χριστοδούλου, υποθέσεις παράτυπης δανειοδότησης από τον όμιλο MIG, που έφθαναν μέχρι και την εταιρία FOCUS, η οποία χρηματοδοτούσε παράνομα τον ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ.

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι στις 26 Φεβρουαρίου 2018 ξέσπασε έκρηξη και πυρκαγιά στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, με αποτέλεσμα να καταστραφούν τεκμήρια υποθέσεων, μεταξύ αυτών και της υπόθεσης «FOCUS».

Επί τη ευκαιρία, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί τις αρμόδιες αρχές και την Υπουργό να απαντήσουν που βρίσκεται η συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία φθάνει μέχρι και το σκάνδαλο του Συνεργατισμού, ενώ την ίδια στιγμή απαιτεί παραδειγματικές τιμωρίες.

Δυστυχώς, παρά την λαϊκή απαίτηση, ΜΟΝΟ το Κίνημά μας ασχολείται με το σκάνδαλο της «FOCUS» και συνεχίζει να απαιτεί διαφάνεια σε σχέση με την χειραγώγηση και την υπόγεια χρηματοδότηση του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ.

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)