Φιλοξενούμενος στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα ήταν ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του ΕΛΑΜ Δημήτρης Σούγλης, με θέμα την ψεσινή τηλεοπτική αναμέτρηση (Debate) μεταξύ των υποψηφίων Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέα Μαυρογιάννη και Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ο Δημήτρης Σούγλης υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις στα προβλήματα των πολιτών δεν ακούστηκαν και πως αυτό θα γινόταν ΜΟΝΟ αν στην εκπομπή ήταν καλεσμένος και ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρίστος Χρίστου.

Ο συναγωνιστής ανέφερε πως κανείς τους δεν αναφέρθηκε στο σοβαρότατο πρόβλημα και την απειλή που λέγεται Μεταναστευτικό, ενώ παράλληλα δεν έδωσαν ακριβείς προτάσεις για άλλα θέματα που βασανίζουν τον λαό μας, όπως είναι η ακρίβεια – το κόστος ζωής γενικότερα, τους μισθούς και τις συντάξεις, τις εκποιήσεις και άλλα πολλά.

Είναι και οι τρεις, κατέληξε, υπερασπιστές της φιλοτουρκικής λύσης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας και εκπρόσωποι μιας διακυβέρνησης σκανδάλων και διαφθοράς.

Όλες οι δηλώσεις στο βίντεο της ανάρτησης