Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο συνάντηση του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστου Χρίστου με τον Πρόεδρο του Μετώπου Νεολαίας της Παράταξής μας Σωτήρη Παπακυριακού, όπου ανακοινώνεται η υποψηφιότητά του για την Επαρχία Λευκωσίας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Σωτήρης Παπακυριακού γεννήθηκε στην Λευκωσία στις 30/7/1994. Διαμένει στον Αρχάγγελο Λακατάμιας. Ο πατέρας του είναι ο Σώζος Παπακυριακού, ο οποίος καταγόταν από τον Κάτω Μύλο Πιτσιλιάς και η μητέρα του η Βασούλλα Χατζηστυλλή, από την κατεχόμενη Φιλιά Μόρφου.

Το 2013 κατατάγηκε στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς, όπου υπηρέτησε σε φυλάκια του 213 ΤΠ και του 201 ΤΠ. Ακολούθως σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Οι Εθνικές και κοινωνικές του ευαισθησίες, τον ώθησαν από τα μαθητικά του χρόνια να ενταχθεί στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), καταγράφοντας έντονη ακτιβιστική δραστηριότητα σε τομείς κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Μέρος της πολιτικής του δραστηριότητας αποτελεί η ενασχόληση του με την πολιτική αρθρογραφία, η οποία επικεντρώνεται στα ζητήματα του Κυπριακού, της μετανάστευσης και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Σήμερα διατελεί καθήκοντα προέδρου στο Μέτωπο Νεολαίας του κόμματος.