Τα  όσα επί σειρά ετών καταγγέλλει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) επαληθεύτηκαν σήμερα από τα πλέον επίσημα χείλη στην διάρκεια της συνεδρίασης της ειδικής Επιτροπής Δημογραφικού και Μεταναστευτικού της βουλής της οποίας προεδρεύει ο βουλευτής μας Λίνος Παπαγιάννης.

Ασθένειες όπως η φυματίωση και η σύφιλη έχουν επανέλθει δυστυχώς στην Πατρίδα μας!

Στο «κέντρο φιλοξενίας» Πουρνάρα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, από ελέγχους που διενεργήθηκαν, παρουσιάστηκαν επιπλέον εκατοντάδες περιστατικά ηπατίτιδας Β και Γ.

Διαγνώστηκαν παράλληλα δεκάδες φορείς με AIDS! Όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν διά στόματος της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας Κυρίας Χριστίνας Γιαννάκη.

Στην σημερινή συνεδρία της Επιτροπής ήταν επίσης παρόντες, ο Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών, ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας, εκπρόσωποι της Υπηρεσίας Ασύλου, του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο Διευθυντής του Τμήματος Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, εκπρόσωποί της ΥΚΑΝ, του Γραφείου Ευημερίας, του Υφυπουργείου Πρόνοιας, της Εθνικής Φρουράς, του Υπουργείου Άμυνας, του ΟΚΥΠΥ, εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Δημογραφικής πολιτικής, εκπρόσωπος της Υπάτης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών και πολλοί άλλοι.

Τόσο τα μέλη της Επιτροπής και ειδικά ο Πρόεδρος της Λίνος Παπαγιάννης εξέπεμψαν σήμα κινδύνου, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ τομέας που να μην έχει επηρεαστεί στην Κύπρο από τον τεράστιο αριθμό παράνομων μεταναστών, είπε, παραπέμποντας στα στοιχεία που κατατέθηκαν από τα πιο επίσημα χείλη. Αν δεν αντιμετωπίσει ΑΜΕΣΑ το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης η κυβέρνησης μας, κατέληξε ο Πρόεδρος της Επιτροπής, η Κύπρος θα καταστραφεί.

Πως μεταδόθηκε η είδηση από τα τηλεοπτικά κανάλια στο κεντρικό τους δελτίο ειδήσεων, με τις δηλώσεις του Προέδρου της Επιτροπής, βουλευτή του ΕΛΑΜ Λίνου Παπαγιάννη: