Η παρουσίαση του πλήρους ψηφοδελτίου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές, πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία την Τρίτη 20 Μαΐου. Η αθρόα προσέλευση του κόσμου και η αμέριστη στήριξη του προς το κίνημα μας ανέδειξε την εκδήλωση σε προάγγελο εκλογικής νίκης με ένα αξιοπρεπές ποσοστό. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δίνει το δικαίωμα σε κάθε Έλληνα Κύπριο να τιμωρήσει το κλεπτοκρατικό σύστημα που στην κυριολεξία έχει διαλύσει τον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της χώρας μας και επιβουλεύεται το μέλλον των παιδιών μας. Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από ανθρώπους έντιμους, ειλικρινείς, με καθαρές θέσεις που όρθωσαν το ανάστημά τους ενάντια στο διεφθαρμένο κατεστημένο.

Πρώτη έλαβε το λόγο η συναγωνίστρια, Δέσποινα Αντρέου, η οποία διαπίστωσε ότι ένα θετικό αποτέλεσμα για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα αποδείξει στο πολιτικό κατεστημένο ότι υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την πατρίδα τους και απαιτούν να τιμωρηθούν οι κλέφτες. Μίλησε για τον πολύπτυχο ρόλο του Μετώπου Γυναικών με τη συμμετοχή του στο Φορέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης (όπως για παράδειγμα οργανώνουν συσσίτια για άπορους συμπατριώτες μας και επισκέπτονται νοσοκομεία), στην οργανωτική δομή, στις δράσεις. Τόνισε πως το Μέτωπο Γυναικών του κινήματος έχει ως πρότυπα άξιες Ελληνίδες ανά τους αιώνες.

Despoina-Andreou-Kasapi b0f4f

Τη σκυτάλη των λόγων έλαβε έπειτα ο συναγωνιστής και υποψήφιος του κινήματος μας, Χαράλαμπος Μεσαρίτης ο οποίος στηλίτευσε την αδιαφορία της Κυβέρνησης για τη μείωση του πληθυσμού του Κυπριακού Ελληνισμού. Αντί η πολιτεία να στηρίζει το θεσμό της οικογένειας, τον υποσκάπτει μειώνοντας τις παροχές σε πολύτεκνους, μονογονιούς και σε νεαρά ζευγάρια. Στον αντίποδα τοποθετείται το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) καθώς στήριξη του κινήματος μας σημαίνει ενίσχυση του θεσμού της ελληνικής κυπριακής οικογένειας.

Xaralampos-Mesaritis 4f50c

Ακολούθως, ο Παναγιώτης Κλεοβούλου, υποψήφιος Ευρωβουλευτής μας, έκανε λόγο για την παρακμιακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Κύπρος εξαιτίας της κακοδιαχείρισης από τους κυβερνώντες. Οικονομικός καταποντισμός, διάλυση του κοινωνικού ιστού, ανεργία, ανεξέλεγκτη εισροή μεταναστών, φθορά των ηθικών αξιών, εγκληματικότητα. Κατάφεραν να μας καταντήσουν μειονότητα στον ίδιο τον τόπο που μας γέννησε, καθώς ο κίνδυνος δημογραφικής αλλοίωσης είναι πρόδηλος. Τόνισε, όμως, ότι υπάρχει ελπίδα με την επιλογή του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) που αποτελεί τη φωνή του έθνους.

Panagiwtis-Kleovoulou 3ce33

Ο επόμενος ομιλητής, ο υποψήφιος μας, Μάριος Βασιλείου υπέδειξε ότι οι εκλογές είναι η ευκαιρία των πολιτών να δώσουν το αρνητικό στίγμα τους για την οικονομική κακοδιαχείριση του τόπου με το κούρεμα καταθέσεων, την ανεργία, την αύξηση των επιτοκίων, τη μη προστασία της πρώτης κατοικίας και την επένδυση σε πτωχεύσασα εταιρεία. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) απαιτεί όχι μόνο τιμωρία των ενόχων αποκαθιστώντας τη δικαιοσύνη αλλά και επιστροφή των κλαπέντων προτείνοντας πολλαπλές λύσεις εξόδου από το οικονομικό τέλμα.

Marios-Vasileiou 942a3

Έπειτα, στο βήμα προσήλθε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Μιχαλάκης Μιχαήλ. Κινήθηκε στο νήμα του Εθνικού μας ζητήματος και ανέλυσε τις καταστροφικές για τους Έλληνες Κύπριους πρόνοιες μίας πιθανής λύσης Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, όπως για παράδειγμα η αναγνώριση του μορφώματος του Ντενκτάς και η εξίσωση της μειονότητας των Τουρκο«κυπρίων» με την πλειονότητα των Ελλήνων Κυπρίων. Στη συνέχεια, επικέντρωσε την προσοχή του στις προτάσεις που εισηγείται το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) για να παρατήσουμε τη ζημιογόνα πολιτική του «καλού παιδιού» και να διεκδικήσουμε τα δίκαια του λαού μας.

Mixalakis-Mixail dddea

Ακολούθως ο ομιλητής Γεάδης Γεάδη, Εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος μας, υπογράμμισε την ανάγκη να ανέλθουν σε αξιώματα νέα άτομα, τίμια και καθαρά, που δεν θα ενδιαφέρονται πως να μεγαλώσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς αλλά θα αγωνίζονται για το συμφέρον της πατρίδας μας. Επεσήμανε ότι τα καθεστωτικά κόμματα λύνουν το πρόβλημα της αποχής με την αυτόματη εγγραφή 60000 Τουρκο«κυπρίων». Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι έκανε λόγο για το «ομότροπον», «ομόαιμον», «ομόγλωσσον» και «ομόθρησκον» που πρέπει να διέπει τον πληθυσμό μίας χώρας.

Geadis-Geadi bcc3d

Στο βήμα κλήθηκε και ο ιδρυτής και Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ), Χρίστος Χρίστου. Κάλεσε άπαντες να τιμήσουν με τη στήριξή τους το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) και να είναι σίγουροι ότι το κίνημα θα τους τιμήσει με τις ενέργειές του. Επιπλέον, έστειλε σαφές μήνυμα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι εμείς, τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες, δεν είμαστε διατεθειμένοι να αρνηθούμε τη θρησκεία μας, ούτε να παραδώσουμε την πατρίδα μας, αλλά θα αγωνιστούμε για την επίτευξη των δικαίων μας.

Xristos-Xristou 35e0b

Η όλη εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό Ύμνο περήφανα και δυνατά όπως του αρμόζει. 

kentriki b6db1

kosmos fc6cb