Με έκπληξη διαπιστώνουμε για ακόμα μια φορά, ότι άλλο ένα κοινοβουλευτικό κόμμα αντέγραψε πρόταση νόμου η οποία έχει κατατεθεί προ πολλού από το ΕΛΑΜ.

Αυτή την φορά, ήταν η σειρά του ΔΗΚΟ και δύο Βουλευτών του, οι οποίοι έχουν εισηγηθεί δημιουργία πρότασης νόμου για επιβολή υψηλών δασμών στα προϊόντα με αναγραφή “κατασκευή στην Τουρκία” («Made in Turkey»), πρόταση που είχε ήδη καταθέσει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) από τον Ιούλιο του 2018!

Να υπενθυμίσουμε ότι κατά το παρελθόν η Συμμαχία Πολιτών και το Κίνημα Οικολόγων είχαν προχωρήσει στην αντιγραφή Πρότασης Νόμου του Κινήματός μας, που αφορούσε την θεσμοθέτηση κατώτατου ορίου μισθού για όλα τα επαγγέλματα, την οποία εκ των υστέρων παρουσίαζαν ως δική τους!

Αυτό που μας ξενίζει ακόμη περισσότερο, είναι η υποκριτική στάση διαφόρων δημοσιογράφων, που παρουσίασαν με ιδιαίτερο ζήλο την συγκεκριμένη εισήγηση για δημιουργία πρότασης νόμου από το ΔΗΚΟ, ενώ δεν μπήκαν ποτέ στον κόπο να παρουσιάσουν την ίδια Πρόταση Νόμου που είχε κατατεθεί από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), τόσο στην Βουλή, όσο και στο Προεδρικό, από το 2018!

Κλείνοντας καλούμε τους βουλευτές του ΔΗΚΟ, παρά να αντιγράφουν, καλύτερα να μπουν ως συνεισηγητές στην ήδη υπάρχουσα Πρόταση Νόμου του Κινήματός μας, εκτός αν θεωρούν «ακραίες» τις προτάσεις νόμου όταν κατατεθούν από το Ε.ΛΑ.Μ., αλλά «δημοκρατικές» όταν οι ίδιες προτάσεις κατατεθούν από αυτούς.

*Δηλώσεις ΜΜΕ*

Γεάδης Γεάδη
Εκπρόσωπος Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Πρώτη κατάθεση

Δεύτερη κατάθεση