Το ΕΛΑΜ ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα παλαιού συναγωνιστή και εκ των πρώτων μελών της Παράταξής μας Σάββα Μιχαηλίδη, μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο μας, Χρίστο Χρίστου. Ο κ. Σάββας Μιχαηλίδης, είναι ενεργό μέλος και σημαιοφόρος του Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομών Λεμεσού, ενώ το 1974 ως στρατιώτης της 31 Μοίρας Καταδρομών όρθωσε ανάστημα απέναντι στον Τούρκο Εισβολέα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Σάββας Μιχαηλίδης γεννήθηκε στις 28/6/1954, είναι νυμφευμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Υπηρέτησε εθελοντικά την θητεία του στην Εθνική Φρουρά, όπου κατατάγηκε στην 31 Μοίρα Καταδρομών από το 1973 έως το 1976, ορθώνοντας ανάστημα απέναντι στον Τούρκο εισβολέα στις μάχες του Κοτζάκαγια, και στα Πάναγρα. Μέχρι σήμερα υπηρετεί εθελοντικά στις τάξεις της εθνοφυλακής, συμμετέχει ενεργά σε όλες τις παρελάσεις, στη σκοπευτική ομάδα και όπου αλλού τον καλέσει το καθήκον. Παράλληλα είναι σημαιοφόρος του Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομών Λεμεσού, κρατώντας ψηλά τα εθνικά μας λάβαρα.

Σπούδασε Ηλεκτρονικά το 1976 στην Αθήνα, ενώ με την επιστροφή του στην Κύπρο εργάστηκε επί σειρά ετών σε μεγάλες εταιρίες ως τεχνικός. Ενώ από το 2010 εργάζεται ως φύλακας ασφαλείας.

Από τα αρχικά στάδια ίδρυσης του ΕΛΑΜ, ο κ. Σάββας Μιχαηλίδης ανταποκρίθηκε στο εθνικό κάλεσμα, καθώς οι έντονες ανησυχίες του για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, δεν μπορούσαν να τον αφήσουν αδρανή. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει κατέλθει ως υποψήφιος Βουλευτής με το ΕΛΑΜ το 2011 και το 2016.