Στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ ήταν καλεσμένος ο Βουλευτής Λάρνακας του ΕΛΑΜ Σωτήρης Ιωάννου, με θέμα το μεταναστευτικό.

Ο Σωτήρης Ιωάννου ανέλυσε τις πολιτικές θέσεις της Παράταξής μας, τονίζοντας ότι υπάρχουν συγκεκριμένες λύσεις και εισηγήσεις που μπορούν να επιλύσουν το μεταναστευτικό πρόβλημα και τις οποίες το ΕΛΑΜ έχει καταθέσει εδώ και χρόνια.

Ο βουλευτής της Παράταξης μας υπενθύμισε πως το ΕΛΑΜ προειδοποίησε πρώτο για την εξέλιξη στο Μεταναστευτικό αλλά σήμερα το επικαλούνται όλα τα κόμματα και όλοι οι υποψήφιοι.

Διερωτόμαστε, τόνισε ο Σωτήρης Ιωάννου, γιατί η κυβέρνηση δεν λαμβάνει δραστικά μέτρα, δίνοντας έμφαση σε συγκεκριμένες ενέργειες που θα έπρεπε να ληφθούν άμεσα προς αντιμετώπιση του προβλήματος, που έχει αλλοιώσει πια και τον δημογραφικό χαρακτήρα της Πατρίδας μας.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρόταση του ΕΛΑΜ για παραχώρηση ειδικών – προσωρινών διαβατηρίων (ταξιδιωτικών εγγράφων) στους μετανάστες, για να μπορούν να φύγουν από την Κύπρο και να πάνε όπου θέλουν στην Ευρώπη. Πρόταση την οποία χαρακτήρισε ριζοσπαστική.

Όλες οι δηλώσεις στο βίντεο της ανάρτησης.