Μοναδική αντιπολίτευση και διέξοδο για τους πολίτες αποτελεί το ΕΛΑΜ και ο Υποψήφιος του για τις Προεδρικές Χρίστος Χρίστου, όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι και τα υπόλοιπα κόμματα ήταν και αποτελούν μέρος της διακυβέρνησης των τελευταίων εννέα χρόνων που κατηγορούσαν μάλιστα ο ένας τον άλλον. Αυτό δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ο βουλευτής της Παράταξης μας Σωτήρης Ιωάννου που ήταν καλεσμένος στην σημερινή μεσημβρινή εκπομπή του ΡΙΚ.

Βλέπουμε και είδαμε πολλούς, που ξέχασαν και διέγραψαν σοβαρές, όπως τις αποκαλούσαν, διαφωνίες μεταξύ τους, με απώτερο σκοπό είτε να κυβερνήσουν είτε να συγκυβερνήσουν. Ο λαός είναι για μία ακόμα φορά, θεατής ενός θεάτρου του παραλόγου και εμείς ως ΕΛΑΜ, τον καλούμε να σκεφτεί, να θυμηθεί και να αναλογιστεί ποιοι τον οδήγησαν στην δύσκολη θέση που βρίσκεται σήμερα, με την ακρίβεια, τα σκάνδαλα, τους δανειολήπτες και τις τράπεζες, το μεταναστευτικό και πολλά άλλα.

Ποιος θα φέρει αλλαγή, διερωτήθηκε: ο Πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου; Ο επί σειρά ετών κυβερνητικός εκπρόσωπος και Υπουργός Εξωτερικών της Κυβέρνησης Νίκος Χριστοδουλίδης; Ή ο επί σειρά ετών διαπραγματευτής της πλευράς μας στην παρούσα διακυβέρνηση Ανδρέας Μαυρογιάννης; Μόνη επιλογή αποτελεί ο Χρίστος Χρίστου.

Όλες οι δηλώσεις στο βίντεο της ανάρτησης