Φιλοξενούμενος στην μεσημβρινή εκπομπή του Σίγμα, ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Λάρνακας Σωτήρης Ιωάννου κάλεσε όσους αποστρέφονται την πολιτική, και ειδικά τους νέους, να ψηφίσουν ΕΛΑΜ.

Τα λάθη, τα σκάνδαλα, η αδιαφορία και η μη επίλυση των προβλημάτων όλων των πολιτών από τα κόμματα που κυβερνούν τον τόπο από το 1960, είναι ο λόγος που πολλοί συμπατριώτες μας αδιαφορούν για την πολιτική και τις εκλογές, είπε.

Ο Σωτήρης Ιωάννου ανέφερε μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας το πρόσφατο Debate μεταξύ 7 υποψηφίων, ότι κανείς τους και ειδικά οι «τρεις επικρατέστεροι των δημοσκοπήσεων» (Νεοφύτου, Μαυρογιάννης, Χριστοδουλίδης), δεν έδωσαν συγκεκριμένες προτάσεις για επίλυση προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο και την κοινωνία των πολιτών.

Όλοι, είπε, έμειναν σε γενικολογίες, λεκτικές αντιπαραθέσεις και δεν άγγιξαν σοβαρά ζητήματα όπως το κυπριακό, το μεταναστευτικό, τράπεζες και εκποιήσεις, την παιδεία, την υγεία και άλλα. Ο ΜΟΝΟΣ που έδωσε προτάσεις και παρουσίασε στον λαό σχέδιο δράσης, ήταν ο δικός μας υποψήφιος και Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου.

Στο βίντεο της ανάρτησης όλες οι δηλώσεις του συναγωνιστή Σωτήρη Ιωάννου.