Οι χειρισμοί της κυβέρνησης για αντιμετώπιση της ακρίβειας ήταν το θέμα που κλήθηκε να σχολιάσει στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα, ο βουλευτής της Παράταξης μας Σωτήρης Ιωάννου.

Το να μπει όριο (πλαφόν), στις τιμές κάποιων προϊόντων είναι προς την σωστή κατεύθυνση, είπε, αλλά πρέπει να δούμε τις λεπτομέρειες και τι προτείνει ακριβώς το πακέτο της κυβέρνησης, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη επίσημα.

Θεωρούμε, επανέλαβε, πως πρώτα απ’ όλα, τα εκατομμύρια που δαπανώνται για τους λαθρομετανάστες είναι σε βάρος της οικονομίας του κράτους, την ίδια ώρα που οι συμπατριώτες μας υποφέρουν από την αύξηση τιμών σε όλα τα αγαθά πρώτης ανάγκης.

Ένα άλλο κονδύλι που γονατίζει πια την οικονομία, εκτίμησε, είναι αυτό που διατίθεται για περιττούς και αχρείαστους ελέγχους ανίχνευσης αντιγόνου για τον κόβιντ, τα γνωστά ως ράπιτ τεστ.

Καταλήγοντας και κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γενικού Εισαγγελέα μετά την πρώτη συνεδρία της μονάδας καταπολέμησης της διαφθοράς, παρέπεμψε στην περιπτώσεις που άτομα και κόμματα έμειναν ατιμώρητοι για οικονομικά σκάνδαλα, υπενθυμίζοντας πως νόμοι υπάρχουν αλλά δεν εφαρμόζονται. Ευελπιστώ, είπε, πως κάτι θα λειτουργήσει για καταπολέμηση της διαφθοράς και να δούμε άτομα επιτέλους να τιμωρούνται.

(Όλες οι δηλώσεις στο βίντεο της ανάρτησης)