Την πρώτη του δημοσκόπηση ενόψει των Προεδρικών εκλογών στις 5 Φεβρουαρίου 2023, παρουσίασε χθες βράδυ ο τηλεοπτικός σταθμός Αντένα. Εκπρόσωπος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και του υποψηφίου μας για την προεδρία της δημοκρατίας Χρίστου Χρίστου, ήταν ο   βουλευτής μας και επικεφαλής του εκλογικού μας επιτελείου Σωτήρης Ιωάννου.

Ο Σωτήρης Ιωάννου ανέφερε μεταξύ άλλων πως ένα πιο ισχυρό ΕΛΑΜ από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, θα είναι μεγαλύτερος μοχλός πίεσης στη νέα Κυβέρνηση όποια και αν θα είναι αυτή.

Ο συναγωνιστής υπογράμμισε πως το ΕΛΑΜ έχει πάντα, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, «κρυφή ψήφο» και γι’ αυτό από εκλογές σε εκλογές ανεβάζει τα ποσοστά του.

Η Παράταξη μας, κατέληξε, αγκαλιάζεται συνεχώς από μεγαλύτερο αριθμό συμπατριωτών μας, γιατί απλά το ΕΛΑΜ είναι έντιμο, διεκδικητικό, με σαφείς και καθαρές θέσεις υπέρ της επιβίωσης των Ελλήνων της Κύπρου και αποτελεί την ΜΟΝΗ επιλογή και φωνή μακριά από την διαφθορά και την διαπλοκή, υπέρ των συμφερόντων των συμπολιτών μας.

Κάλεσε όλους και όλες να δώσουν την πρώτη Κυριακή των εκλογών το μήνυμα στο κατεστημένο, με ψήφο στο ΕΛΑΜ και στον υποψήφιο του, Πρόεδρο του κόμματος Χρίστο Χρίστου.

Στο βίντεο της ανάρτησης όλα όσα δήλωσε στην ψεσινή εκπομπή ο βουλευτής μας Σωτήρης Ιωάννου