Φιλοξενούμενος στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα για το Μεταναστευτικό και την επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών στις Βρυξέλλες για συζήτηση του θέματος, ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Λάρνακας Σωτήρης Ιωάννου ανέφερε μεταξύ άλλων πως αν περιμένουμε μόνο από τις Βρυξέλλες να λάβουν μέτρα, το Μεταναστευτικό πρόβλημα στην Κύπρο δεν θα επιλυθεί.

Έχει μεγάλη σημασία τι πράττουμε και τι θα πράξουμε άμεσα ως κράτος, συμπλήρωσε, αφού η Κύπρος αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα από οποιοδήποτε άλλο κράτος – μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Σωτήρης Ιωάννου απάντησε, αποστομώνοντας τον εκπρόσωπο του ΔΗΣΥ Μιχάλη Σοφοκλέους, που προχώρησε σε χαρακτηρισμούς, αποδίδοντας στις προτάσεις του ΕΛΑΜ «λαϊκισμό».

Χαρακτηριστικό των εισηγήσεων του ΕΛΑΜ για το Μεταναστευτικό και των απαντήσεων του βουλευτή μας προς τον εκπρόσωπο του ΔΗΣΥ, είναι το βίντεο της ανάρτησης.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο Συναγερμικός εκπρόσωπος χρησιμοποίησε “αποδεχόμενος” και επαναλαμβάνοντας  τα όσα σήμερα και επί σειρά ετών λέει και εισηγείται το ΕΛΑΜ!…