Δημοσκόπηση της εταιρίας CYMAR για λογαριασμό της Public Issue παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης 21/12 στο ΡΙΚ, παρουσία του Βουλευτή Αμμοχώστου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Λίνου Παπαγιάννη. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση τα ποσοστά του ΕΛΑΜ αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό, με τον Πρόεδρο του κινήματος να βρίσκεται στην 4η θέση με 4%, που με αναγωγή επί της διευκρινισμένης ψήφου φτάνει το 6%.

Αναλυτικά, όσο αφορά την πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με την δημοσκόπηση του ΡΙΚ ο Νίκος Αναστασιάδης λαμβάνει το 30%, ο Νικόλας Παπαδόπουλος και ο Σταύρος Μαλάς το 15%, στην 4η θέση βρίσκεται ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου με 4%, ακολουθεί ο Γιώργος Λιλλήκας με 2%, οι άλλοι υποψήφιοι με 0.5%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει το 15.5%.

Όπως δείχνει και το πιο κάτω γραφικό, με αναγωγή επί της διευκρινισμένης ψήφου, ο Ν. Αναστασιάδης ανέρχεται σε ποσοστά μεταξύ 41-49%, ο Ν. Παπαδόπουλος και ο Σ. Μαλάς 19.5-25.5%, ακολουθεί στην 4η θέση ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου με ποσοστά μεταξύ 4-8%, ενώ ο Γ. Λιλλήκας 2-4%.

Αν και τα ποσοστά του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου δημοσκοπικά ανεβαίνουν συνεχώς, το ΕΛΑΜ θα συνεχίσει προσγειωμένα τον αγώνα του, καθώς ποτέ δεν βασίστηκε στα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, μιας και μόνο η κάλπη στις 28 Ιανουαρίου μπορεί να καταδείξει το μέγεθος της ανόδου. Εξάλλου, μπροστά στον αγώνα μας για την σωτηρία της Πατρίδας, κανένα ποσοστό δεν είναι ικανοποιητικό.