Με υπερηφάνεια για τις ένδοξες Δυνάμεις Καταδρομών, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) παρέστη και φέτος στην τελετή απονομής του Πράσινου Μπερέ, στο Στρατόπεδο «Στέλιου Μαυρομμάτη» στο Σταυροβούνι.

Η σκληρή εκπαίδευση και η πειθαρχία των Καταδρομέων, υπενθυμίζουν σε όλους πως πέρα από τις «προσπάθειες για επίλυση του Κυπριακού», ο στρατός μας πρέπει να είναι πάντα έτοιμος να αντιμετωπίσει τον τούρκο εισβολέα, που κατέχει την μισή μας Πατρίδα και επιθυμεί τουρκοποίηση ολόκληρης της Κύπρου.

Το Ε.ΛΑ.Μ υπενθυμίζει πως οι «συνομιλίες» στην βάση λύσης οποιασδήποτε μορφής ομοσπονδίας είναι λανθασμένες και πως μόνη λύση είναι αυτή του Ενιαίου κράτους.
Η Παράταξη μας συγχαίρει τους νέους Καταδρομείς και τις οικογένειες τους για το φρόνημα, την αγωνιστικότητα, το ήθος και την υπέρβαση τους.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) εκπροσώπησε ο Πρόεδρος μας Χρίστος Χρίστου. Τον Πρόεδρο συνόδευε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Παράταξης μας Δημήτρης Σούγλης.

Μετά από επίδειξη των νέων Καταδρομέων, έγινε η απονομή των Πράσινων Μπερέ και τιμήθηκαν όσοι αρίστευσαν για τις επιδόσεις τους κατά την διάρκεια της μακράς εκπαίδευσης τους.

Αποσπάσματα από την επίδειξη στο Σταυροβούνι: