Η γνωστή προπαγανδιστική φυλλάδα Πολίτης, που δεν χάνει ευκαιρία να ρίξει λάσπη κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, σε σημερινό δημοσίευμα κάνει αναφορά στην ενέργεια μελών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) να υψώσουν Ελληνικές σημαίες στα εγκαταλελειμμένα φυλάκια του Κάτω Πύργου, απαντώντας στην προκλητική δήλωση του Ερντογάν, πως ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.

Φαίνεται πως ενόχλησε πολύ τους γνωστούς επαναπροσεγγιστικούς κύκλους, το γεγονός πως στην Κύπρο του 2017, την Κύπρο των συμβιβασμών και των υποχωρήσεων κάποιοι λίγοι αντιδρούν και απαντάνε στον κατακτητή, πως δεν χαρίζουμε σπιθαμή Ελληνικής γης στον Αττίλα.

Το εν λόγω δημοσίευμα μάλιστα κάνει λόγο για κυβερνητικές πηγές πως θα ασκηθεί δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών για την συγκεκριμένη συμβολική ενέργεια αντίστασης. Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως στα ευνοούμενα Ευρωπαϊκά κράτη, όπως (υποτίθεται) είναι η Κύπρος, η δικαιοσύνη λειτουργεί ανεξάρτητα και δεν καθοδηγείται από την πολιτική ηγεσία, για να ασκούνται διώξεις αμιγώς πολιτικού χαρακτήρα.

Επίσης να τονίσουμε, πως οι διώξεις και οι απειλές δεν λυγίζουν τους Εθνικιστές, αλλά αντιθέτως μας πεισμώνουν. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε τον αγώνα μας για μια Κύπρο Ελεύθερη και Ελληνική, μακριά από «λύσεις» τύπου Ομοσπονδίας που μοναδικό σκοπό έχουν την διχοτόμηση της Κύπρου.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα συνεχίσει να αποτελεί την μοναδική καθαρή αντιομοσπονδιακή φωνή Εθνικής Αντίστασης και θα συνεχίσουμε να υψώνουμε την Γαλανόλευκη σε κάθε γωνιά της Κύπρου, όσο κι αν αυτό πονάει μερικούς.