Και επίσημα το Ευρωκό αποτελεί παραμάγαζο του ΔΗΣΥ, αφού μετά και την πλήρη στήριξη του, υπέρ του Νίκου Ανα(ν)στασιάδη στις προεδρικές εκλογές, ήρθε τώρα όπως ανακοινώθηκε και δια στόματος του ιδίου τους του προέδρου αλλά και στελεχών του ΔΗΣΥ, η συμμετοχή σε κοινό ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές υπό την σκέπη του κυβερνώντος κόμματος. Μια κίνηση η οποία επιβεβαιώνει τα γραφώμενα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), που εδώ και πολύ καιρό διατυμπάνιζε ότι τα δύο κόμματα είναι ένα και το αυτό.

Πέφτουν οι μάσκες των επαγγελματιών λαοπλάνων που με πατριωτικό πρόσωπο κατάφεραν τα τελευταία χρόνια να εγκλωβίσουν στις τάξεις τους διάφορους αγανακτισμένους πατριώτες που έψαχναν μια καθαρή αντιομοσπονδιακή φωνή. Η λαχτάρα για να διατηρήσουν μια καρέκλα εξουσίας, η έλλειψη σταθερής γραμμής αλλά και ιδεολογίας και πάνω από όλα τα συμφέροντα και το πολυπόθητο χρήμα για το οποίο θυσιάζουν τα πάντα, ανάγκασαν τον Συλλούρη και το συνοθύλευμα του να κάνει στροφή 180 μοιρών, πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή κωλοτούμπα.

Διαγράφοντας τον πατριωτικό και πάνω από όλα αντιομοσπονδιακό του αγώνα, συμμάχησε με τους μεγαλύτερους υπέρμαχους της ομοσπονδίας, αυτούς που θέλουν με συνοπτικές διαδικασίες να ξεπουλήσουν όσα – όσα την Κύπρο.

Η ηγεσία του Ευρωκό βλέπει το καράβι του κόμματος τους να μπάζει από παντού νερό και να βυθίζεται, γι’ αυτό δεν έχει την τόλμη να κατέλθει μόνο του στις εκλογές, αφού κάτι τέτοιο θα σημάνει οριστικά το τέλος του. Ένα τέλος που θα έρθει οριστικά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) κάνει αγωνιστικό κάλεσμα σε όλους τους παραπλανημένους συμπατριώτες μας που στήριξαν το δήθεν πατριωτικό ΕΥΡΩΚΟ να ενταχθούν στις τάξεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Ας μην επιτρέψουν για πολλοστή φορά στους εαυτούς τους να πέσουν θύματα κάποιου άλλου λαοπλάνου που θα τους τάζει πατριωτική πολιτική. Άλλωστε χωρίς ιδεολογία, η πολιτική είναι κοροϊδία.

Ο χείμαρρος του κινήματος μας ήδη έσβησε το πρώτο κόμμα, αυτό του ΕΥΡΩΚΟ. Σύντομα πάνω στο τοίχος της αλήθειας το οποίο χτίζουμε θα συνθλιβεί ολόκληρος ο πολιτικός συρφετός που διέλυσε την κοινωνία και την πατρίδα μας.

Ο αγώνας του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν είναι ούτε κομματικός, ούτε και συμφεροντολογικός, αλλά γίνεται υπέρ βωμών και εστιών σαν οι τελευταίοι πιστοί που έχουν καθήκον να διαφυλάξουν τις αξίες και τα ιδανικά μας τα οποία καθημερινά καταποντίζονται. Γι’ αυτό αποτελεί καθήκον κάθε Έλληνα της Κύπρου να κλείσει τα αυτιά του στην μαύρη προπαγάνδα που γίνεται εναντίον μας και να ενταχθεί στις γραμμές μας για να παραδώσουμε πατρίδα στις γενεές που έρχονται και όχι ερείπια.

Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)