Η προδοσία της Κύπρου συνεχίζεται ακάθεκτη με πρωτοστάτες τα γνωστά κέντρα, των οποίων τον ρόλο αποκαλύψαμε πάμπολλες φορές, με ύποπτες χρηματοδοτήσεις και εμφανέστατα συμφέροντα.

Έτσι μαθαίνουμε ότι με την εθελοντική συμμετοχή επιχειρηματιών και από τις δύο πλευρές, τ/”κ” και Ε/κ θα συζητήσουν τρόπους δήθεν συνεργασίας. Το “κυπριακό εμπορικό φόρουμ” διοργανώνουν από κοινού το βράδυ της Πέμπτης σε ξενοδοχείο της κατεχόμενης Λευκωσίας η τ/”κ” “ένωση επιχειρηματιών” και η ΟΕΒ, όπως ανακοίνωσε σήμερα στα κατεχόμενα ο πρόεδρος της İŞAD, Μετίν Σιαντί.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, με την εθελοντική συμμετοχή επιχειρηματιών και από τις δύο πλευρές, τ/”κ” και Ε/κ θα συζητήσουν στο πλαίσιο συζήτησης και γεύματος, τρόπους συνεργασίας. Αναμένεται να παραστούν και οι δύο διαπραγματευτές, Οζντίλ Ναμί και Ανδρέας Μαυρογιάννης, ανέφερε, προσθέτοντας ότι θα παρευρίσκονται και εκπρόσωποι της αντίστοιχης τουρκικής συνομοσπονδίας TURKONFED και της UEAPME (European Association of Craft, Small and Medium-sized Enterprises).

Σύμφωνα με τον κ. Σιαντί, στις 31 του μηνός, Παρασκευή στις 14.30, στην κατεχόμενη Λευκωσία με οικοδεσπότη την TURKONFED, διοργανώνεται συζήτηση με τίτλο “Λύση και οικονομία στην Κύπρο” στην οποία την εναρκτήρια ομιλία θα κάνει ο τ/”κ” ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί. Θα μιλήσει επίσης, ανέφερε ο ίδιος, ο Πρόεδρος της ΟΕΒ, Χρίστος Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος της TURKONFED, Ταρκάν Καντάογλου, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών Τουρκίας TÜSİAD κ.ά.

Τα χρήματα και τα οφέλη πίσω από μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού, γι αυτούς που καιροφυλακτούν είναι πάρα πολλά. Δεν διστάζουν να πουλήσουν γην και ύδωρ για να καρπωθούν ακόμη περισσότερα και να αυξηθεί ο αγοραστικός τους κύκλος.

Ο λαός πρέπει να αφυπνιστεί γιατί θα υποστεί τεράστια προπαγάνδα, ούτως ώστε με την προπαγάνδα αυτή να μπολιάσουν τα μυαλά των συμπατριωτών μας, για να αποδεχθούν με δικό τους ψήφο, το ξεπούλημα της πατρίδας τους.

Εμείς απλά να θυμίσουμε παλαιότερο ρεπορτάζ για τις συγκεκριμένες οργανώσεις… 

Ξυπνάτε, μας πουλάνε! Αποκαλύπτουμε ΞΑΝΑ την σκευωρία (ΒΙΝΤΕΟ ντροπή)