Για ακόμη μια φορά, πρώτο μετά το πρόβλημα και τα βίαια επεισόδια μεταξύ φατριών αλλοδαπών στην Παλιά Λευκωσία, ήταν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).

Αντιπροσωπεία της Παράταξής μας αποτελούμενη από τον Επαρχιακό Λευκωσίας, Γιώργο Ττοούλα, καθώς και τον Εκπρόσωπο Τύπου, Γεάδη Γεάδη, επισκέφθηκε το ιστορικό κέντρο της Παλιάς Λευκωσίας, όπου συνομίλησαν με καταστηματάρχες, πολίτες, καθώς και αστυνομικούς που ήταν σε υπηρεσία.

Τύχαμε ενδελεχούς ενημέρωσης από τους παρευρισκόμενους, ενώ αρκετά στοιχεία που έχουμε συλλέξει θα εξεταστούν στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή Δημογραφικού και Μετανάστευσης.

Επιπλέον, την Παρασκευή αντιπροσωπεία της Παράταξής μας επισκέφθηκε και το Γραφείο Ευημερίας στην Λακατάμια, για να ενημερωθεί για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν εκεί την περασμένη εβδομάδα, όπου δεκάδες λαθρομετανάστες αφρικανικής καταγωγής εισέβαλαν με βίαιο τρόπο στο γραφείο, ενώ δεν δίστασαν να χτυπήσουν τον φρουρό, καθώς και γυναίκα λειτουργό του γραφείου η οποία νοσηλεύτηκε.

Τα πιο πάνω γεγονότα από μόνα τους κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, υπενθυμίζοντας στο Κράτος την επιτακτική αναγκαιότητα να παρθούν μέτρα αυστηρής μεταναστευτικής πολιτικής, προτού θρηνήσουμε θύματα.