Το πολιτικό σύστημα της Κύπρου δρα στην λογική των “προληπτικών χτυπημάτων” κατά του νόμιμου εθνικιστικού κινήματος της Κύπρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ), φοβούμενο την δυναμική που αναπτύσσει ενόψει των Ευρωεκλογών. Για τον λόγο αυτό διέρευσε στις εφημερίδες “Φιλελεύθερος” και “Πολίτης” επιστολή της κυπριακής Αστυνομίας προς τις Ελληνικές αρχές που ζητά πληροφορίες για το αν κηρύχθηκε παράνομο ένα κόμμα που εκπροσωπεί το 7% των Ελλήνων πολιτών και αυτή την στιγμή οι δημοσκοπήσεις το τοποθετούν με διπλάσιο του προηγούμενου ποσοστά, πολλές φορές ακόμα και μεγαλύτερα ποσοστά από αυτά της Νέας Δημοκρατίας. 

Το πολιτικό αυτό παιχνίδι έχει ως σκοπό να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα πραγματικά και σοβαρότατα προβλήματα της οικονομίας μας, χρησιμοποιώντας τη νέα “χρυσαυγειάδα” που το ελληνικό διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο, διαπλεκόμενο με τα ελλαδικά ΜΜΕ έχει θέσει ξανά σε εφαρμογή με την προφυλάκιση επιπλέον βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου. 

Να γνωρίζουν όσοι έχουν στο μυαλό τους πολιτικές διώξεις πως ο Εθνικισμός δεν απαγορεύεται και εμείς θα βρισκόμαστε στο πολιτικό προσκήνιο όσες μεθοδεύσεις κι αν μηχανευθούν κάποιοι. 

Γραφείο τύπου Εθνικού Λαϊκού Μετώπου