Η πρόσφατη αποκάλυψη για το σκάνδαλο με την υπεξαίρεση χρημάτων από την Προοδευτική Η.Β. δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη. Συνεχίζοντας το έργο των πολιτικών τους πατέρων, τα “φιλολαϊκά” νιάτα της αριστεράς κλέβουν τα χρήματα των φοιτητών για την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων.

Υποκριτική η αντίδραση της Πρωτοπορίας αλλά και των υπόλοιπων παρατάξεων, που και αυτές με κάθε ευκαιρία εκμεταλλεύονται τους φοιτητές και με διάφορες προφάσεις τους αποσπούν χρήματα, παρά τις δεκάδες χιλιάδες ευρώ που λαμβάνουν ετησίως από το κράτος.

Απαιτούμε την λογιστική εξέταση των οικονομικών των διάφορων φοιτητικών ενώσεων και την άμεση και παραδειγματική τιμωρία όσων διασπάθισαν χρήματα που ανήκουν στους φοιτητές.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) αποτελεί την μοναδική γνήσια και αγνή φωνή στην πολιτική σκηνή της Κύπρου, που αντιτάσσεται και πολεμά την διαφθορά που καλλιεργούν τα κόμματα της κλεπτοκρατίας. Σύντομα η αλήθεια θα λάμψει, τα σκάνδαλα σας θα βγουν στην φόρα και ο κόσμος θα στραφεί μαζικά προς την μοναδική φωνή της αλήθειας, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Μέτωπο ΝεολαίαςΕθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)