Προμήνυμα στέλνει η Τουρκία για το μέλλον στο Κυπριακό

Το θέμα του φυσικού αερίου της Κύπρου δεν είναι δύσκολο ζήτημα, εκτιμά ο Υπουργός ΕΕ της Τουρκίας, Βολκάν Μποζκίρ και καλεί Κύπρο και Ελλάδα να αποδεχτούν τη φόρμουλα που έχει προτείνει η Άγκυρα για το θέμα, ενσκήπτοντας για ακόμα μια φορά στις εντολές του νεοσουλτάνο ως καλά γιουσουφάκια.

Το Κυπριακό φαίνεται πιο εύκολο από τα προβλήματα της Συρίας, της Ουκρανίας και το Παλαιστινιακό, επειδή έχουν συμφωνηθεί οι παράμετροί του, είπε ο Βολκάν Μποζκίρ, έπειτα από συνάντησή του με τον Επίτροπο Διεύρυνσης της ΕΕ Γιοχάνες Χαν.

Έχει κλείσει, πρόσθεσε, το ζήτημα και είναι αποδεκτό ότι τα αποθέματα φυσικού αερίου της Κύπρου ανήκουν σε ολόκληρο το νησί. “Στην περίπτωση που γίνουν αποδεκτές οι προτάσεις μας και αν καθοριστεί με τρόπο που να μας καθησυχάζει με τις διάφορες φόρμουλες ότι αποτελούν περιουσία ολόκληρου του νησιού, τότε θα είναι δυνατό να ανακαλέσουμε το Μπαρμπαρος. Πιστεύουμε ότι δεν είναι δύσκολο ζήτημα αυτό. Πιστεύουμε ότι την επόμενη περίοδο η νότια Κύπρος και η Ελλάδα θα αποδεχτούν τις φόρμουλες που προτείναμε”, είπε ο Τούρκος Υπουργός.

Οι καλύτεροι οιωνοί υπάρχουν από πολιτικής απόψεως για την Τουρκία, αφού οι τρισάθλιοι πολιτικάντηδες μας κατάφεραν όλα τα άλλα να τα καταστρέψουν, με την πάροδο διαφόρων διακυβερνήσεων.

Το ότι όμως αυτή την στιγμή υπάρχουν στις ηγεσίες Ελλάδος και Κύπρου ακραιφνείς ομοσπονδιακοί αποτελεί το ιδανικότερο σενάριο για να προχωρήσουν οι Τούρκοι στα σχέδια τους και στην επεκτατική του πολιτική.

Από τώρα στέλνει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι «την επόμενη περίοδο η νότια Κύπρος και η Ελλάδα θα αποδεχτούν τις φόρμουλες που προτείναμε», ξεπουλώντας στην ουσία γην και ύδωρ στους βαρβάρους.

Με εθνομηδενιστές και ριψάσπιδες πολιτικάντηδες ο Ελληνισμός είναι καταδικασμένος να σέρνεται ρακένδυτος, προσκυνώντας εντολές. Για να σταθεί το Έθνος στα πόδια του και να ορθώσει περήφανα το ανάστημα του η λύση είναι μία: Εθνική Αντίσταση ΤΩΡΑ!