Γύρω στο μεσημέρι κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία από επιστολή που έστειλε ο Βουλευτής Λεμεσού με το ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος προς τα στελέχη της παράταξης του, για να τους προσκαλέσει “στο ευτυχέστερο γεγονός της ζωής του, το γάμο του με την Αργυρώ Ροτσίδου”. Το παράδοξο είναι ότι τα προσκλητήρια αυτά τυπώθηκαν σε επιστολόχαρτα της Βουλής, δηλαδή σε απλά ελληνικά με έξοδα του Κυπρίου φορολογουμένου.

Κάποιοι έτρεξαν να σχολιάσουν αρνητικά και να κατηγορήσουν τον Ευθύμιο Δίπλαρο για “υπερβολές και μεγαλομανία” αλλά και ότι τα έξοδα πληρώθηκαν από το δημόσιο, πράγμα που φυσικά έτρεξε να διαψεύσει ο Βο(υ)λευτής του ΔΗΣΥ.

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος σε επικοινωνία με την εφημερίδα Λεμεσός χαρακτήρισε το εν λόγω δημοσίευμα “αστείο και γελοίο”.  Καταλήγοντας ο Βουλευτής Λεμεσού ανέφερε: “‘όλα τα έξοδα είναι δικά μου και βεβαίως δεν χρησιμοποίησα δημόσιο χρήμα. Έχω όλες τις νόμιμες αποδείξεις. Συγκεκριμένα, πλήρωσα €2400 για την αποστολή τους, αλλά και €800 για την προετοιμασία τους.

Διερωτόμαστε, αφού ο Ευθύμιος Δίπλαρος ισχυρίζεται ότι τα πλήρωσε από την τσέπη του, τότε πως γίνεται να υπάρχει λογότυπο της Κυπριακής Δημοκρατίας ή από πότε άρχισαν να μπαίνουν τα λογότυπα και για προσωπικές στιγμές;

Τι άλλο θα δούμε από την Κυβέρνηση της Μπανανίας και τους Βουλευτές της είναι άξιον απορίας … 

Ακόμη υπάρχει κόσμος που τους ψηφίζει;