Με λύπη παρατηρούμε την προκλητική αδιαφορία όλων, αφού κανείς δεν έχει ασχοληθεί με το κάψιμο της ελληνικής σημαίας, που σημειώθηκε την θλιβερή επέτειο ανακήρυξης του ψευδοκράτους.

Ταυτόχρονα οφείλουμε να υπογραμμίσουμε την επιλεκτική ευαισθησία ΟΛΩΝ, υπενθυμίζοντας τι επικράτησε όταν στην πορεία καταδίκης του ψευδοκράτους το 2019, η Νεολαία του ΕΛΑΜ τόλμησε σε μια ημικατεχόμενη πατρίδα να κάψει το σύμβολο της κατοχής. Η συνέχεια σε όλους γνωστή! Μαζική επίθεση κατά της Παράταξής μας, με αποκορύφωμα τον τέως Αρχηγό Αστυνομίας κ. Κύπρο Μιχαηλίδη να διατάζει μέχρι και «συλλήψεις».

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταδικάζει με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο το κάψιμο της ελληνικής σημαίας και καλεί τους αρμοδίους να προχωρήσουν στις δέουσες ενέργειες, συλλαμβάνοντας τους βέβηλους που δεν σεβάστηκαν το Εθνικό μας σύμβολο.

Αποτελεί κατάντια για την Κύπρο του 2022, μαθητές να καίνε την ελληνική σημαία, όταν πριν κάποια χρόνια η ηρωική νεολαία έδινε ότι πολυτιμότερο είχαν, την ίδια τους την ζωή, για την ελληνικότητα της Κύπρου.

Θα κλείσουμε με τα λόγια του μαθητή, Ευαγόρα Παλληκαρίδη «Στην Κύπρο την αθάνατη, Την Κύπρο τη γενναία, Είναι καιρός να στήσουμε Ελληνική σημαία».

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)