Αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) επισκέφθηκε τον Άγιο Επιφάνιο και αντάλλαξε απόψεις με κατοίκους της περιοχής.

Μετά το καλοσόρισμα από τον Κοινοτάρχη του Αγίου Επιφάνιου, τον λόγο πήρε ο Επαρχιακός Λευκωσίας, Γιώργος Ττοούλας, ο οποίος καλοσώρισε του παρευρισκόμενους και με ένα σύντομο χαιρετισμό κάλεσε του πολίτες να συστρατευτούν με το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στον αγώνα που διεξάγουμε για να διασωθεί η Πατρίδα μας.

Δεύτερος τον λόγο έλαβε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη, ο οποίος ανέλυσε διεξοδικά τις διαφορές της υποψηφιότητας του κ. Χρίστου με τους υπόλοιπους υποψηφίους αναφορικά με το Κυπριακό, καθώς η υποψηφιότητα της Παράταξής μας αποτελεί την μοναδική ατόφια αντιομοσπονδιακή φωνή. Έφερε ως παραδείγματα τις συνεχείς διολισθήσεις στο Κυπριακό, που ήταν αποτέλεσμα των εσφαλμένων διαχρονικών πολιτικών που έχουν ακολουθηθεί, ενώ συνεχίζοντας παρουσίασε τις δικές μας προτάσεις. Την ίδια στιγμή, συνέδεσε και το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας με τους λαθρομετανάστες, που με την ανοχή όλων των πολιτικών δυνάμεων γινόμαστε μάρτυρες σε ένα τεράστιο δημογραφικό έγκλημα.

Συνεχίζοντας τον λόγο έλαβε ο Βουλευτής Λάρνακας της Παράταξής μας, Σωτήρης Ιωάννου, αναπτύσσοντας τις οικονομικές πολιτικές, συνδέοντας την προκλητική στάση των Υπουργείων, που την στιγμή δίνουν τεράστια επιδόματα σε κάθε λογής παράνομο μετανάστη, την ίδια στιγμή με κάθε αυστηρότητα έρχονται και κόβουν αδικαιολόγητα τα επιδόματα από χιλιάδες συμπατριώτες μας. Τόνισε επιπλέον την αναγκαιότητα το κράτος να παρέμβει με σωστά μέτρα, που θα ανακουφίσουν τα νοικοκυριά και θα δώσουν ανάσα στην κυπριακή οικονομία, που στενάζει σήμερα κάτω από τον πληθωρισμό και την αισχροκέρδεια. Το ΕΛΑΜ με συγκεκριμένες εισηγήσεις, όπως τόνισε, τις οποίες κατέθεσε στην Βουλή, αλλά απέστειλε και στο Προεδρικό, προτείνει συγκεκριμένες λύσεις στήριξης των πολιτών.

Μετά τις ομιλίες υπήρξε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους, ενώ απαντηθήκαν και τα διάφορα ερωτήματα που τέθηκαν. ακούγοντας παράλληλα, για μία ακόμη φορά, τα προβλήματα των κατοίκων της Κοινότητας και της γύρω περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συγκέντρωση ήταν επίσης παρόντες, μεταξύ άλλων ο Κεντρικός Οργανωτικός Ανδρέας Ηρακλέους, ο Αναπληρωτής Επαρχιακός Ιωσήφ Κορφιάτης και άλλα μέλη της Επαρχιακής Λευκωσίας, και η συναγωνίστρια Πόλα Χριστοφίδου εκ μέρους του Μετώπου Γυναικών.

Τα μηνύματα που στάληκαν ήταν σαφή. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) όσο πόλεμο και αν δέχεται, όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να το θέσουν στο περιθώριο είναι εδώ και είναι πιο δυνατό από ποτέ. Γιατί ο λαός έχει ξυπνήσει και αγκαλιάζει την Εθνικιστική Παράταξη που είναι η μοναδική που μιλάει την γλώσσα του λαού και βρίσκει λύσεις στα καθημερινά του προβλήματα.

Στις επερχόμενες Προεδρικές δεν υπάρχουν διλήμματα. Ή με το κατεστημένο ή με το ΕΛΑΜ.