Με ακόμη άλλη μια επιτυχημένη συγκέντρωση αυτή τη φορά στη Χλώρακα, συνεχίζει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) την προεκλογική του εκστρατεία για τις επερχόμενες ευρωεκλογές του Μαΐου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με παρουσίαση των υποψήφιων ευρωβουλευτών η οποία έγινε από τον υπεύθυνο Επαρχίας Πάφου Πέτρο Κουντουρέσιη.

Τον λόγο έλαβαν οι δύο υποψήφιοι Ευρωβουλευτές που ήταν παρών στην εκδήλωση, Μιχαλάκη Μιχαήλ και Βασιλείου Μάριου, όπου ανέλυσαν εις βάθος τις θέσεις του κινήματος μας.

Ακολούθησε χαιρετισμός και πολιτική ενημέρωση από τον πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Χρίστο Χρίστου ο οποίος ήταν παρών στην συγκέντρωση. Επικεντρώθηκε στο θέμα της Αμμοχώστου, στο Κυπριακό και την “λύση” που προωθείται και ακολούθως αναφέρθηκε στην οικονομία και στο τι έπρεπε να πράξουν εως σήμερα οι πολιτικάντηδες.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με το κοινό, που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να μάθουν και να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με το κίνημα μας, αφού δεν μπορούν να μάθουν περισσότερα από τα ΜΜΕ που φιμώνουν τους Έλληνες Εθνικιστές.

Πολλοί με ενθουσιασμό δήλωσαν ότι είναι η μόνη πολιτική δύναμη στον τόπο που με καθαρά χέρια πραγματικά δείχνει να ενδιαφέρεται για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο και που σίγουρα θα στηρίξουν με την ψήφο τους αλλά και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορούν τον δύσκολο και ανιδιοτελή αγώνα που διεξάγει κατά του ξεπουλήματος της πατρίδας, της οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης και της υποταγής στους ξένους διεθνείς τοκογλύφους.

1 ad47c

Petros-Kountousesiis e6f90

Mixalis-Mixail 85af9

Marios-Vasileiou a415d

Arxigos a12da

kosmos cf91b

kentriki 9a81e