Συνεχίζονται αμείωτες οι προεκλογικές συγκεντρώσεις ανά το παγκύπριο. Σειρά πήρε αυτή την φορά η Κισσόνεργα στην Πάφο.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο επαρχιακός του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Πάφο, Πέτρος Κουντουρέσιης, όπου σε μια σύντομη εισαγωγή εξήγησε την αναγκαιότητα της δημιουργίας ενός Εθνικιστικού ψηφοδελτίου, ενώ στην συνέχεια παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Έπειτα τον λόγο πήρε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Μιχαλάκης Μιχαήλ, όπου ανέλυσε και σχολίασε τα όσα προβλέπει το κοινό ανακοινωθέν και το σχέδιο που θέλουν να επιβάλουν στην πατρίδα μας στην βάση λύσης Ομοσπονδίας. Ξεκαθάρισε στους παρευρισκόμενους ότι είμαστε το μοναδικό κίνημα το οποίο τασσόμαστε ξεκάθαρα ενάντια στην ομοσπονδία καθώς κάτι τέτοιο αποτελεί τεράστιο ολίσθημα στις θέσεις μας.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο επόμενος υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Γεάδης Γεάδη, αναλύοντας τις βασικές θέσεις και απαιτήσεις του κινήματος στην Ευρώπη και ποια γραμμή θα κρατήσουμε με την ένταξη μας στην Ευρωβουλή. Ακολούθως εξέφρασε την αντίθεση μας στην μνημονιακή πολιτική που ακολουθείται σήμερα, ενώ ξεκαθάρισε τα οικονομικά μέτρα που μπορούμε να πάρουμε ούτως ώστε να καταστήσουμε την οικονομία μας αυτοδύναμη, χωρίς να υπάγεται σε διεθνείς οίκους τοκογλύφων.

Η εκδήλωση έκλεισε με συζήτηση μεταξύ του κοινού και των υποψηφίων, σχετικά με τις διάφορες απορίες που είχαν, αλλά και τους προβληματισμούς τους σχετικά με τα τεκταινόμενα στην πατρίδα μας.