Προεκλογικη συγκέντρωση του Ε.ΛΑ.Μ. πραγματοποιηθηκέ χθες στις 15 Απριλίου 2016, στην Τάλα της Πάφου η οποία στέφθηκε για ακομα μια φορά με επιτυχία. Αυτό αποδεικνύει για ακόμα μια φορά το ενδιαφέρον αρκετών συμπολιτών μας για το κίνημα που πρεσβέυει πια την ίδια την φωνή τους και τις ανησυχίες τους για την χαώδη κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα μας και στην πολιτική σκηνή.

Παρόντες στη συγκέντρωση φυσικά όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές της Πάφου Μάριος Βασιλείου, Μιχαλάκης Μιχαήλ και Άννα Παπαντωνίου, καθως και ο υποψήφιος βουλευτής της Επαρχίας Αμμοχώστου Δανιήλ Τσαγγάρης. Το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων να μάθουν και να ακούσουν τις θέσεις του κινήματός μας έδειξε για ακόμα μια φορά πως το ΕΛΑΜ καταξιώνεται πλέον ως η μόνη και η πιο καθαρή φωνή των ίδιων των πολιτών απέναντι σε ενα διεφθαρμένο και ανούσιο πολιτικό σύστημα. Αναλύθηκαν από τους υποψήφιους βουλευτές μας με πλήρη εμπεριστατωμένο τρόπο οι θέσεις του ΕΛΑΜ για το κυπριακό, την οικονομία και κυρίως κοινωνικά θέματα όπως η ανεργία, η αυξανόμενη μετανάστευση των νέων μας.

kosmos tala dfbfe

Η συγκέντρωση έκλεισε όπως συνηθίζεται με συζήτηση και ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους και με το συμπέρασμα ότι το ΕΛΑΜ πλέον έχει κερδίσει στην πιο σημαντική πτυχή του αγώνα του. Να είναι το κίνημα το οποίο στη συνείδηση των συμπατριωτών κερδίζει όλο και πιο στέρεες βάσεις.

petros f110b