Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (19/3) με μεγάλη επιτυχία η προεκλογική συγκέντρωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στην αίθουσα του κοινοτικού συμβουλίου Έμπας, της Επαρχίας Πάφου.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, την οποία συντόνιζε ο Β’ Αντιπρόεδρος του Κινήματος Μιχάλης Μιχαήλ, παρουσιάστηκαν οι θέσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου εν όψει των επερχόμενων Ευρωεκλογών.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Αμμοχώστου Λίνος Παπαγιάννης, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Πέτρος Κουντουρέσιης και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κινήματος, Α’ Αντιπρόεδρος Μάριος Βασιλείου, Εκπρόσωπος Τύπου Γεάδης Γεάδη, Γιώργος Νικολάου και Παναγιώτης Τοφινής.

Οι συναγωνιστές ανέπτυξαν στους βασικούς πυλώνες των θέσεων του κινήματος για μια ελεύθερη Ευρώπη, που να μην υπάγεται στους γραφειοκράτες των Βρυξελλών. Παράλληλα, αναδείχθηκε το θέμα της ισλαμικής απειλής από τα αυξανόμενα κύματα λαθρομετανάστευσης, με αφορμή τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις. Επίσης, αναπτύχθηκαν οι πάγιες μας αξιώσεις για στροφή προς τις παραδώσεις και την ελληνορθόδοξη πίστη μας, ενάντια στα σάπια και αντιχριστιανικά νομοθετήματα της «προοδευτικής» και «πολυπολιτισμικής» Ευρώπης.

Επιπρόσθετα, οι συναγωνιστές έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στο Κυπριακό, που πρέπει να τεθεί και στην Ευρωπαϊκή του πτυχή, ως πρόβλημα παράνομης εισβολής και κατοχής, ενώ με την είσοδο του ΕΛΑΜ στην Ευρωβουλή, ως κομμάτι μιας ισχυρής εθνικιστικής και πατριωτικής ευρωομάδας, θα τεθεί ένα οριστικό τέλος στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην Ε.Ε., ενώ θα διεκδικήσουμε την πλήρη κατάργηση οποιασδήποτε χρηματοδότησης προς την Τουρκία και το ψευδοκράτος.

Με το πέρας των ομιλιών, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα στελέχη του κινήματος και να ανταλλάξουν απόψεις. Το μήνυμα που δόθηκε από τον κόσμο ήταν ξεκάθαρο: ψηφίζοντας ΕΛΑΜ, δηλώνουμε παρόν στην αλλαγή της Ευρώπης, για μια Ευρώπη των Εθνών και των Λαών.