Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στη κοινότητα Γιόλου παρουσία των υποψηφίων ευρωβουλευτών Μιχάλη Μιχαήλ και Γεάδη Γεάδη. Πολλοί κάτοικοι της κοινότητας αλλά και των γύρω περιοχών κατέκλυσαν το οίκημα και με μεγάλο ενδιαφέρον άκουσαν τα όσα είχαν να πουν οι δυο υποψήφιοι σχετικά με το πρόγραμμα και τις θέσεις του Ε.ΛΑ.Μ. στα διάφορα προβλήματα όπως το Εθνικό, το φλέγον οικονομικό, την ανεργία, την λαθρομετανάστευση καθώς και πολλά άλλα που ταλανίζουν τον απλό κόσμο και τη κοινωνία μας. Φανερά απογοητευμένοι και αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της υπαίθρου τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα νοιώθουν εγκαταλελειμμένοι και αφημένοι στο έλεος του Θεού με τις ανάγκες αλλά και τις δυσκολίες τους να πολλαπλασιάζονται από την μια και τα οικονομικά τους και τις ελπίδες τους να εξανεμίζονται από την άλλη.

Πολλοί έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο ρωτώντας και μαθαίνοντας πολλά που δεν γνώριζαν και άλλα τα οποία αρκετές φορές τα μέσα μαζικής ενημέρωσης επιμελώς αποφεύγουν να παρουσιάσουν. Οι ξεκάθαρες και σταθερές θέσεις του Ε.ΛΑ.Μ. κέντρισαν το ενδιαφέρον  των παρευρισκομένων και έδωσαν ένα αίσθημα ανανέωσης και ελπίδας στους απλούς ανθρώπους του μεροκάματου και της καθημερινής επιβίωσης.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) μέσω των υποψηφίων του υποσχέθηκε ότι όσο θα δυναμώνει από την στήριξη του απλού κόσμου άλλο τόσο θα δυναμώνει η φωνή και η θέση του απλού κόσμου στην απαίτηση για λύση των προβλημάτων του, για δικαιοσύνη και για ελευθερία.

Petros-Kountouresiis 8660f

 unnamed 553ed

 

kentriki 996ca