Το βράδυ της Δευτέρας 16/5 ο υποψήφιος βουλευτής Λεμεσού Αντρέας Γεωργίου δεξιώθηκε πέραν των 200 ατόμων σε γνωστό εστιατόριο της Λεμεσού.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο υποψήφιος βουλευτής Λεμεσού Κωστάκης Βασιλειάδης, ο οποίος από τα εφηβικά του χρόνια δήλωσε παρών στο Εθνικό κάλεσμα του αγώνα της ΕΟΚΑ και έκτοτε είναι πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Ενώ όπως τόνισε ήταν καθήκον να δηλώσει παρών στο κάλεσμα της πατρίδας στα 72 του χρόνια και να κατέλθει υποψήφιος βουλευτής με το ΕΛΑΜ.

Ακολούθως ανέβηκε στο βήμα ο υποψήφιος βουλευτής Λευκωσίας Αποστολάκης Απόστολος ο οποίος με τον φλογερό του λόγο κάλεσε τον κόσμο να αντισταθεί στην λύση της Ομοσπονδίας τονίζοντας πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο αποτελεί την μοναδική φωνή Αντίστασης στα σχέδια τουρκοποίησης της Κύπρου.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής Λεμεσού Αντρέας Γεωργίου τόνισε πως περιποιεί τιμή να βρίσκεται στις τάξεις του ΕΛΑΜ, καθώς αποτελεί το μοναδικό κόμμα που ορθώνει ανάστημα απέναντι στους προδότες που εξουσιάζουν την Κύπρο. Παράλληλα αναφέρθηκε στις θέσεις του ΕΛΑΜ σε πολλά κρίσιμα κοινωνικά, οικονομικά και Εθνικά ζητήματα.

Τελευταίος ομιλητής ο πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) ο οποίος εν συντομία ανέλυσε το πλάνο του Εθνικιστικού Κινήματος και τα νομοσχέδια που θα κατατεθούν άμεσα με σκοπό την επανάκτηση της χαμένης αξιοπρέπειας των Ελλήνων της Κύπρου. Κάλεσε τον κόσμο στις 22 Μαΐου να μην στηρίξει ένα κόμμα, αλλά μια ιδέα, αυτή της πατρίδας, τιμής, της οικογένειας και της Ελληνοορθοδοξίας.

Η εκδήλωση ως είθισται ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο.

xristos 8f95c

kostakis ff563

apostolis 5a507

andreas 97e3c

kosmos1 68ef4

kosmos2 e5c3a