Οι προεκλογικές συνεχίζονται η μία μετά την άλλη. Αυτή την φορά σειρά πήρε και το Λιοπέτρι αφού οι κάτοικοι της περιοχής ήθελαν να ακούσουν και να μάθουν για το κόμμα «φάντασμα» το οποίο κανείς δεν προβάλει στα τηλεοπτικά πάνελ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό από τον υπεύθυνο Επαρχίας Αμμοχώστου του Κινήματος μας, Λίνο Παπαγιάννη, παρουσιάζοντας και τους έξι υποψήφιους Ευρωβουλευτές.

Ακολούθως τον λόγο έλαβε η υποψήφια του κινήματος μας, Δέσποινα Ανδρέου Κασάπη, εξιστορώντας την παρουσία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου από το 2008, ημέρα ίδρυσης του, αποδεικνύοντας σε όλους πόσα πολλά καταφέραμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

omdes 31855

Στην συνέχεια ακολούθησε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής μας, Μάριος Βασιλείου, ο οποίος ανέλυσε τις οικονομικές μας προτάσεις, τονίζοντας ότι είμαστε το μοναδικό αντιμνημονιακό κόμμα, πέρα από τις συνθηματολογίες των υπολοίπων.

omma ef83c

Τελευταίος τον λόγο έλαβε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής μας, Γεάδης Γεάδη, όπου άδραξε την ευκαιρία από τον προλαλήσαντα, τονίζοντας ότι είμαστε το μοναδικό αντιομοσπονδιακό κίνημα, ενώ στην συνέχεια ανέλυσε τις θέσεις μας στο Κυπριακό και πως θα τις επιτύχουμε δια μέσου της Ευρώπης.

omgea 7fa04

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με διάλογο και συζήτηση με τους παρευρισκομένους που είχαν τόσες πολλές απορίες, απόρροια της μη τηλεοπτικής μας ή άλλης παρουσίας.

 

kosmos 9970e