Σεισμούς πολλών ρίχτερ προκάλεσε η προεκλογική μας συγκέντρωση στο Δασάκι της Άχνας, όπου πλήθος κόσμου παρευρέθηκε για να παρακολουθήσει και να συνομιλήσει με τους υποψηφίους του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Η αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη έστειλε βροντερό μήνυμα νίκης προς πάσα κατεύθυνση.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με παρουσίαση των υποψηφίων του κινήματος μας από τον υπεύθυνο της Επαρχιακής Οργάνωσης Αμμοχώστου, Λίνο Παπαγιάννη, ενώ ακολούθως έκανε μια σύντομη αναφορά στο ιστορικό του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

OmLi f8c49

Εν συνεχεία τον λόγο έλαβε η υποψήφια του κινήματος μας, Δέσποινα Ανδρέου Κασάπη, τονίζοντας τον ρόλο που διαδραματίζει το Μέτωπο Γυναικών διαχρονικά στην πορεία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος αλλά και στους αγώνες για την πατρίδα μας.

OmDe 0c84d

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος του κινήματος μας, Γεάδης Γεάδη, ο οποίος ανέλυσε σε βάθος τις θέσεις του κινήματος μας τόσο στο Κυπριακό, στην οικονομία, στο μεταναστευτικό όσο και για την Ευρώπη. Τονίζοντας στο τέλος την σημασία που έχουν οι επερχόμενες εκλογικές διαδικασίες με την εισδοχή 60 χιλιάδων Τουρκο«κυπρίων».

OmGe 2d875

Η άνοδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι εμφανέστατη, κάνοντας το σύστημα να τρέμει από τον φόβο του. Αυτό που φοβούνται και λασπολογούν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα το πάθουν.

kosmos2 93e65

kosmos3 8f0cd