Ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του Γραμματέα Πολιτικού σχεδιασμού του ΕΛΑΜ  Πόλυ Ευαγγελίδη στην εκλογική περιφέρεια Αμμοχώστου, μετά από συνάντηση με τον Πρόεδρο  μας Χρίστο Χρίστου. Ο Πόλυς Ευαγγελίδης είναι δημοτικός σύμβουλος του ΕΛΑΜ στον Δήμο Αμμοχώστου από το 2016.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ :

Γεννήθηκε στην Αμμόχωστο το 1964 με καταγωγή από την Περιστερωνοπηγή  και την Γαλάτα. Έζησε τα πρώτα χρόνια μετά την Εισβολή στην Λεμεσό ενώ τώρα κατοικεί με την οικογένεια  του στο Κίτι. Φοίτησε στο Λύκειο Αγίου Ιωάννη και μετά την στρατιωτική του θητεία συνέχισε για σπουδές στο Philips College και ακολούθως στο University of Strathclyde στην Σκωτία.

Είναι κάτοχος πτυχίου στην διοίκηση επιχειρήσεων και μεταπτυχιακού στο Marketing. Μετά τις σπουδές του εργάστηκε για πέντε χρόνια στο Λονδίνο σε  ελεγκτικό  γραφείο και σε εταιρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών. Επέστρεψε στην Κύπρο το 1994 και ασχολήθηκε με το εμπόριο και τις υπηρεσίες στον τομέα της Πληροφορικής, όπου και δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα.

Είχε την Τιμή να υπηρετήσει την Ανόρθωση ως Πετοσφαιριστής την περίοδο 1981-1986 ενώ σαν γνήσιος Ανορθωσιάτης δεν  γινόταν να μην επηρεαστεί από το πνεύμα, τις αξίες και τα Ελληνικά ιδεώδη  που πρεσβεύει το σωματείο της Αμμοχώστου. Δηλώνει στρατευμένος στις υπέρτατες ιδέες της Πίστης, της Πατρίδας και του Έθνους.