Το ΕΛΑΜ ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της Παράταξής μας Πόλυ Ανωγυριάτη στην Επαρχία Λεμεσού, κατόπιν συνάντησης που είχε πριν από λίγο με τον Πρόεδρο μας Χρίστο Χρίστου. Ο Πόλυς Ανωγυριάτης είναι από τα πιο ενεργά στελέχη του ΕΛΑΜ τα τελευταία χρόνια και η παρουσία του στο ψηφοδέλτιό μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Παράταξή μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Πόλυς Ανωγυριάτης γεννήθηκε στις 04 Ιουνίου του 1980 στην Λεμεσό με καταγωγή από την Ανώγυρα και το Πισσούρι. Είναι νυμφευμένος και πατέρας δύο παιδιών. Αποφοίτησε από το Λύκειο Αγίου Ιωάννη και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο σώμα Εφοδιασμών και Μεταφορών.

Ακολούθως σπούδασε στη Λάρισα, στο τμήμα Διοίκησης επιχειρήσεων, ενώ μετέπειτα απέκτησε μεταπτυχιακό από το Bristol University στην Αγγλία. Έχει καταξιωθεί στον χώρο των επιχειρήσεων, είναι εκ των ιδιοκτητών της γνωστής αλυσίδας οπτικών OJO, γνωστής αλυσίδας καφεστιατορίων και διευθύνων σύμβουλος εταιρίας παραγωγής τροφίμων.

Οι Εθνικές και κοινωνικές του ανησυχίες τον οδήγησαν στην ένταξή του στο Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, όπου είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού. Εδώ και χρόνια έχει αναπτύξει έντονο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, με διανομές τροφίμων, στήριξη σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, κυρίως σε παιδιά, μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες.