Πολιορκία του γραφείου ευημερίας Πάφου και παραλίγο λιντσάρισμα στους πρώτους αστυνομικούς που καλέστηκαν στο χώρο από τους υπεύθυνους του γραφείου

Είχαμε άμεση παρέμβαση στελεχών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) προς συμπαράσταση στους υπεύθυνους του γραφείου. Οι αστυνομικοί εκεί στο χώρο δήλωσαν ότι «τα χέρια τους είναι δεμένα από τις πολιτικές εντολές που λαμβάνουν».

Σε ερώτηση προς αξιωματικό της Αστυνομίας (κινητοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική δύναμη) αν έπρεπε όλοι να συλληφθούν ως ύποπτοι για τους τραμπουκισμούς εναντίον του νόμιμου κράτους, απάντησε ότι «δεν μπορεί να κάνει τίποτε γιατί είναι πέραν των οδηγιών που έλαβε»…

Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ) για μια ακόμη φορά καλούμε την κυβέρνηση να λάβει ΑΜΕΣΑ μέτρα, να απελάσει τα ταραχοποιά στοιχεία προτού θρηνήσουμε θύματα.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Παράταξή μας:

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθούμε σοβαρά επεισόδια σε Γραφεία Ευημερίας, θέτοντας σε κίνδυνο καθημερινά την σωματική ακεραιότητα των λειτουργών. Τα νέα σοβαρά επεισόδια που προκλήθηκαν στα γραφεία της επαρχίας Πάφου δεν πρέπει να τύχουν καμίας ανοχής.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν θα κουραστεί να επαναλαμβάνει ότι όποιος δεν σέβεται την φιλοξενία της πατρίδας μας, ούτε το κράτος πρέπει να τον σεβαστεί.

Αφού αυτοί που προκάλεσαν τα επεισόδια δεν είναι άγνωστοι, ζητούμε:
– Αποκοπή όλων των επιδομάτων που λαμβάνουν
– Απόρριψη με συνοπτικές διαδικασίες όλων των αιτήσεων τους
– Απέλαση το συντομότερο δυνατό και ταυτόχρονη απαγόρευση εισόδου στην Κυπριακή Δημοκρατία

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)