Μία ακόμη μέρα ΝΤΡΟΠΗΣ, προστέθηκε στην ιστορία του Ελληνισμού, με την σύμφωνο γνώμη ΟΛΩΝ των πολιτικών κομμάτων, πλην του ΕΛΑΜ, αλλά και ΟΛΩΝ των υπολοίπων βουλευτών.

Συγκεκριμένα, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) κατέθεσε τροπολογία επί του νομοσχεδίου που έφερε η Κυβέρνηση για τις Ευρωεκλογές, με σκοπό να διορθώσει ένα έγκλημα του χειρίστου είδους, όπως είναι το δικαίωμα ψήφου στους Τουρκοκυπρίους που δηλώνουν ως τόπο συνήθους διαμονής τις περιουσίες των προσφύγων.

Όμως, ο ΔΗΣΥ, το ΑΚΕΛ, το ΔΗΚΟ, η ΕΔΕΚ, η Αλληλεγγύη, η Συμμαχία Πολιτών και οι Οικολόγοι, με πλήρη επίγνωση των πράξεων τους, προτίμησαν να καταψηφίσουν την τροπολογία του ΕΛΑΜ, επιλέγοντας να ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ την παράνομη εισβολή και να ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ τον σφετερισμό των περιουσιών μας στις κατεχόμενες από τον Αττίλα περιοχές.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταδικάζει την στάση ΟΛΩΝ των πολιτικών κομμάτων που μπροστά στο δίλημμα «ψευδοκράτος ή ΕΛΑΜ», επέλεξαν να εξυπηρετήσουν τις στρατηγικές επιδιώξεις της Τουρκίας.

Με πιο απλά λόγια, έδωσαν δικαίωμα σε αυτόν που καταχράται την περιουσία των προσφύγων συμπατριωτών μας, να δηλώνει ως μόνιμη του διαμονή, το σπίτι που κατέχει παράνομα στα κατεχόμενα χωριά μας. Όταν αναγνωρίζεται η διεύθυνση διαμονής, σημαίνει ότι αναγνωρίζεται και η νομιμότητα της κατοχής της οικίας, μετατρέποντας με συνοπτικές διαδικασίες τους σφετεριστές, σε χρήστες.

Πρόσφυγες, ξεχάστε τις περιουσίες σας στα κατεχόμενα, αφού με επίσημο έγγραφο της Κυπριακής Δημοκρατίας και με την υπογραφή της Βουλής των Αντιπροσώπων, παραχαράσσουν την ιστορία, διαγράφουν τα εγκλήματα της κατοχής και χαρίζουν τις περιουσίες σας στους κατακτητές, για 80 χιλιάδες ψήφους Τουρκοκυπρίων στις Ευρωεκλογές.

Τα κατεχόμενα σπίτια σας πλέον, ανήκουν σε άλλους…

Γραφείο Τύπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)