Η Πόλα Χριστοφίδου, ένας άνθρωπος που διακρίνεται για την έντονη φιλανθρωπική και κοινωνική δράση, κατέρχεται ως Υποψήφια Βουλευτής με το ΕΛΑΜ στην Επαρχία Λευκωσίας, κατόπιν συνάντησης που είχε με τον Πρόεδρο μας Χρίστο Χρίστου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Η Πόλα Χριστοφίδου γεννήθηκε στη Λευκωσία, με καταγωγή από το Κάρμι και τον Άγιο Αμβρόσιο. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

Εργάζεται ως Οργανωτική Λειτουργός της Παγκύπριας Συμμαχίας Σπάνιων Παθήσεων και υπεύθυνη γραμματειακής στήριξης.

Έχει έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα ως μέλος σε διάφορες Οργανώσεις. Είναι γραμματέας του Δ.Σ. του Συνδέσμου Προμηθέας, βοηθός γραμματέας του Δ.Σ. του Συνδέσμου Μυασθένειας Gravis, βοηθός  γραμματέας του Δ.Σ. «Παιδιά με Ηπατικές Παθήσεις – Γιώργος Ψαράς Round Table», Μέλος του Δ.Σ. του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Κύπρου (ΟΣΑΚ), μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Πνευμονοπαθών και φίλων Κύπρου, μέλος του συνδέσμου Αμυλοειδικής Πολυνευροπάθειας (ΤΤΡ-FAP) και Φίλων Κύπρου, Μέλος του αντιρρευματικού συνδέσμου Κύπρου, Βασικός Βουλευτής στη Παράλληλη βουλή στις 6-7 και 8 Συνόδων της Κοινωνίας των Πολιτών, Μέλος της Επιτροπής Καμπάνιας για δότες οργάνων, μέλος της  επιτροπής φορολογιών του Δήμου Στροβόλου και μέλος σε φιλοζωικές ομάδες.

Οι έντονες κοινωνικές και εθνικές της ανησυχίες, την οδήγησαν στην ένταξή της στο ΕΛΑΜ, όπου είναι μέλος της Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας και της Κεντρικής Επιτροπής.