Επιβεβαιώνουν πλήρως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) οι επίσημες αναφορές του Υπουργού Οικονομικών, Κωνσταντίνου Πετρίδη, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών ότι «η μεταναστευτική κρίση πρόκειται για μια εν δυνάμει βόμβα όσον αφορά το κράτος προνοίας στην Κύπρο. »

Η σαφής τοποθέτηση του ότι «από την ΕΕ το κράτος λαμβάνει ένα πολύ μικρό ποσό που αφορά τις υποδομές, ενώ τα επιδόματα προέρχονται από τα κρατικά ταμεία, των οποίων τα ποσά έχουν εκτοξευτεί, οπότε βρίσκεται στον κατάλογο τον δημοσιονομικών κινδύνων για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) εξαγγέλλει ότι θα καταθέσει τροπολογία στον κρατικό προϋπολογισμό για διαγραφή των κονδυλίων που αφορούν το μεταναστευτικό, όπως άλλωστε πράττει κάθε χρόνο.

Καλούμε ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα, που δηλώνουν ότι ασπάζονται τις ανησυχίες του λαού για την μάστιγα της λαθρομετανάστευσης, φέτος, για πρώτη φορά να στηρίξουν τις τροπολογίες της Παράταξής μας.

Κανένα ευρώ σε λαθρομετανάστες, όσο υπάρχουν Έλληνες της Κύπρου που ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας.

Γραφείο Τϋπου
Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Οι αναφορές του Υπουργού Οικονομικών, Κωνσταντίνου Πετρίδη ότι τα επιδόματα στους λαθρομετανάστες προέρχονται από τα κρατικά ταμεία επιβεβαιώνουν πλήρως τα όσα λέγαμε εδώ και χρόνια, αλλά μας χαρακτήριζαν «λαϊκιστές».

Η υποψηφιότητα του Χρίστου Χρίστου αποτελεί την μόνη επιλογή στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές, αφού μόνο οι προτάσεις του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) μπορούν να επιλύσουν το «μεταναστευτικό» πρόβλημα, προτού καταστούμε μειονότητα στην ίδια μας την Πατρίδα.

Γραφείο Τύπου
Εκλογικού επιτελείου
Χρίστου Χρίστου