Φιλοξενούμενος στην μεσημβρινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα ήταν ο εκπρόσωπος τύπου της Παράταξης μας Γεάδης Γεάδη, για το θέμα του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης των μαθητών/τριών στα σχολεία.

Ο Γεάδης Γεάδη, μεταξύ άλλων, είπε ότι το μοναδικό κόμμα που τάχθηκε ενάντια στη ψήφιση της διδασκαλίας σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, υπό την παρούσα και ασαφή μορφή του ως μάθημα, είναι το ΕΛΑΜ.

Μένουν πολλά ερωτηματικά που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν είπε. Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, συμπλήρωσε, διδάσκεται στα σχολεία, ως εκ τούτου δεν χρειαζόταν η Βουλή να προχωρήσει σε κάτι νέο, το οποίο είναι και αντισυνταγματικό. Κυκλοφορούν πάρα πολλά σενάρια και πάρα πολλά ερωτηματικά, τόνισε, τα οποία αποτελούν απαράδεκτες ασάφειες για να διδαχθούν στα σχολεία. Μέχρι τον Σεπτέμβρη, πρόσθεσε, θα υπάρξουν και τεράστιες αντιδράσεις από τους γονείς. Τι θα λέμε στα παιδιά; Θα μιλάμε για δύο φύλα ή για 64; θα τους λέμε για πατέρα και μητέρα; ή για γονέα 1 και γονέα 2;

Στη συνέχεια υπήρξε, όπως αναμένετο, ένταση μεταξύ του συναγωνιστή και της κας Ξένιας Κωνσταντίνου που ήταν καλεσμένη εκ μέρους του ΔΗΣΥ. Ο Γεάδης Γεάδη τόνισε ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός θέλει μια Κύπρο ανοικτών συνόρων που θα γεμίσει λαθρομετανάστες, προωθεί την ομοφυλοφιλία, τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα και θέλει να χαρίσει το βόρειο κομμάτι της Κύπρου στην Τουρκία, με την κα Κωνσταντίνου να επαναλαμβάνει ότι όλα αυτά είναι ψέματα και να χαρακτηρίζει τον εκπρόσωπο τύπου της Παράταξης μας ως «τραγικό», για να λάβει τις δέουσες απαντήσεις.

Χαρακτηριστικά είναι τα αποσπάσματα από την εκπομπή στο βίντεο της ανάρτησης.